STRAVA U CRKVI

POKOLJ NA MISI BIO JE PRENOŠEN UŽIVO NA YOUTUBEU Ovo je trenutak u kojem je napadač izvukao oružje i započeo svoj krvavi pohod

 
 Youtube

Dvije osobe su ubijene, a jedna je u kritičnom stanju nakon pucnjave koja se u nedjelju dogodila u crkvi u predgrađu grada Fort Worth u Teksasu, objavile su lokalne vlasti.

Vatrogasci su objavili kako su tri osobe, vjerojatno uključujući napadača, prevezene s mjesta događaja u kritičnom stanju.

Dvije od tih osoba preminule su na putu do bolnice, dok je treća uspješno reanimirana, rekla je Macara Trusty, glasnogovornica lokalne hitne službe.

Još dvije osobe zadobile su lakše ozljede. Još uvijek se ne zna je li napadač među preminulima. Vlasti još nisu objavile identitete žrtava, a ni napadača.

Incident se odgodio u predgrađu White Settlement koje se nalazi sjeverozapadno od Fort Wortha.

Svjedok je lokalnim medijima rekao kako je muškarac naoružan sačmaricom ušao u crkvu tijekom mise. Pogodila ga je osoba koja je bila prisutna u crkvi, a strani mediji kažu da se radilo o pripadniku osiguranja. Nažalost, muškarac koji je zaustavio napadača je također među poginulim osobama.

Pucnjava je snimljena jer je misa bila uživo prenošena na Youtubeu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. prosinac 2020 20:06