STRAŠNA TRAGEDIJA

Pokopana pjevačica iz BiH koja je pala s 24. kata u Dubaiju, roditeljima pozlilo, bile i prijateljice s kojima je išla na put

‘Njene prijateljice koje su bile s njom spavale su, a kad su ustale nisu znale što se dogodilo‘, rekao je njezin otac

Andrijana Lazić

 /Facebook

U petak je sahranjena Andrijana Lazić, pjevačica iz Bijeljine koja je prošlog tjedna poginula u padu s 24. kata nebodera u Dubaiju. Neposredno prije sahrane, njezinim je roditeljima pozlilo, piše Blic.

Otac nesretne djevojke Nebojša Lazićje dan prije sahrane u obiteljskoj kući u Bijeljini jedva smogao snage reći nekoliko riječi: ‘Navečer 10. siječnja dobio sam informaciju. Otišla je 7., a trebala se vratiti 11. siječnja. Zvali su me ujutro, ne znam što se dogodilo... Imam samo policijski izvještaj koji su mi poslali. Ne znam, ne znam... Čuo sam da je bila nesreća, piše da je pala s visine. Tijelo bi večeras trebalo stići u Beograd, pogreb je sutra. Ona je aranžirala pjesme, koje su trebale izaći oko Srpske nove godine. Ljudi o njoj imaju samo riječi hvale, nema kome nije pomogla. Njene prijateljice koje su bile s njom spavale su, a kad su ustale nisu znale što se dogodilo. Nisu ništa vidjele, spavale su. Sprovod je sutra u 13 sati i tada će biti puštene pjesme‘, otkrio je otac preminule Andrijane.

Na dan sprovoda otac se oglasio na Facebooku: - Ne vjerujem u smrt zbog toga što vidim zvijezde. One sijaju daleko, daleko u mraku, iako ih ne mogu dotaknuti, one postoje. Zbog toga ne vjerujem u smrt i znam da i ti sjajiš negdje tamo - napisao je.

Prijateljice s kojima je otišla na put, došle su joj na pogreb. Nisu željele komentirati događaje iz Dubaija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:21