HOROR U RUSIJI

Policajci u jazbini predatora: Upoznao djevojku preko interneta i danima se iživljavao nad njom

Policija je objavila snimku podruma na kojoj se vidi nekoliko prostorija, između ostaloga i jedna s kadom, WC-om i krevetom
 Screenshot/YouTube

Ruska policija priopćila je u subotu da je uhićen i pritvoren 39-godišnji muškarac osumnjičen za otmicu i spolno zlostavljanje mlađe ženske osobe koju je držao zaključanu u svom podrumu devet dana.

Policija pretpostavlja da je osumnjičeni muškarac žrtvu, 23-godišnju ženu, upoznao preko internetske stranice za upoznavanje, u gradu Nižnji Novgorod koji se nalazi oko 400 kilometara istočno od Moskve.

23-godišnjakinja je rekla policiji da joj je muškarac kada su se prvi put sreli zaprijetio nožem i odveo ju u svoj podrum.

Žrtvu je pronašla policija, “zahvaljujući dobro obavljenom istražiteljskom poslu”, izvijestili su istražitelji koji su radili na slučaju, no, kako prenosi dpa, nisu iznijeli pojedinosti.

Policija je objavila snimku podruma na kojoj se vidi nekoliko prostorija, između ostaloga i jedna s kadom, WC-om i krevetom.

Tamošnji mediji izvijestili su da je osumnjičenog muškarca, prije nego što je uhićen, njegova supruga tražila putem društvenih mreža.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. studeni 2021 03:35