PREVARANTICA U BIJEGU

Policija danima traži misterioznu ženu s fotografije: Podigla je 1,3 milijuna eura s tuđeg računa!

Snimke s nadzornih kamera jasno su zabilježile prevaranticu

Prevarantica u bijegu

 /Screenshot

Crnogorska policija traga za ženskom osobom koja je 12. travnja, koristeći krivotvorene dokumente klijentice Lovćen banke, s njenog računa podigla 1,3 milijuna eura.

Prema saznanjima crnogorskih Vijesti, iz te bankarske institucije dan kasnije obavijestili su policiju, kada je Budvanka M.O. rekla da ona nije zahtijevala da joj se isplati novac sa svog bankovnog računa.

Iz policije se neslužbeno saznaje da je tada i utvrđeno da su novac dali osobi koja je priložila krivotvorenu osobnu iskaznicu kartu na ime M.O.

Prevarantkinja je, navodno, 11. travnja najavila da će podići ušteđevinu u podružnici banke u Herceg Novom, odakle su je, s obzirom na to da se radi o velikom iznosu, obavijestili kada da dođe. Dan kasnije s ruksakom je ušetala u banku, uzela novac i otišla.

Prevara je otkrivena kada su dokumenti poslani centralnoj banci u Podgorici, odakle su kontaktirali klijenticu koja im je priopćila da duže od godinu nije dolazila u Crnu Goru.

"Po nalogu tužioca poduzimaju se mjere i radnje na identificiranju NN osobe koja je počinila prevaru. Izuzete su snimke s nadzornih kamera koje su jasno zabilježile počinioca", kazali su neslužbeno iz policije.

Interna istraga se sprovodi i u banci, u kojoj je počinjena prevara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:24