PRIVEDENI NA SASLUŠANJE

POLICIJA ODUZELA LUKSUZNE AUOTMOBILE ZLOGLASNOJ BRAĆI Zaplijenili im dva Lamborghinija

braća Nermin i Armin Ćulum

Banjalučka policija je nakon saslušanja kasno u petak pustila na slobodu braću Nermina i Armina Ćuluma, te Velida Saleševića.

Glasnogovornica policije Marija Markanović potvrdila je da su te tri osobe privedene s ciljem utvrđivanja njihove povezanosti s izvršenjem kaznenih djela na području koje je u nadležnosti te Policijske uprave te da su im oduzeta vozila radi utvrđivanja porijekla i valjanosti dokumentacije.

Neslužbeno, u petak su u poslijepodnevnim satima na području Banja Luke uočena tri skupocjena automobila, inozemnih registarskih oznaka (Švicarska), koja su se kretala u koloni, a provjerama je utvrđeno da vozila koriste braća Ćulum iz Sanskog Mosta, piše Klix.ba.

Riječ je o dva Lamborghinija i jednom Ferrariju, kojima su upravljali Armin Ćulum, Nermin Ćulum i Velid Salešević, a u vozilu se se nalazile i dvije ženske osobe. Zaustavljeni su i pozvani u policijske prostorije, gdje su izvršeni detaljni pregledi vozila.

Za jednu od spomenutih suputnica je utvrđeno da je strana državljanka (Slovenija), te da nije ispoštovala procedure za boravak stranaca. Oduzete su joj putne isprave te će joj biti izrečena mjera udaljenja iz zemlje. Automobili su predani carinicima koji utvrđujue prekršaje iz carinskog djelokruga te se očekuje podnošenje prekršajnih naloga.

Policija Republike Srpske je nedavno braću Ćulum saslušala tijekom istrage o ubojstvu banjalučkog poduzetnika Slaviše Krunića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 13:09