BIZARNO

Policija uhvatila nagrađivanog profesora u neugodnom trenutku u parku: ‘Molim vas, upucajte me‘

“Gotov sam, mrtav sam, ne razumijete, radim to da se ispušem”, rekao je istražiteljima u očaju
 Screenshot: Youtube/Linkedln

Nagrađivani profesor Penn Statea uhićen u neugodnom slučaju bestijalnosti suočava se s novim optužbama nakon što su se pojavile video snimke na kojima se navodno bavi razvratnim radnjama u parku — uključujući umetanje grane drveta i lizalice u svoju stražnjicu, piše New York Post.

Themis Matsoukas (64) već je bio suočen s optužbama za otvorenu razvratnost, nepristojno izlaganje, seksualni odnos sa životinjom i okrutnost prema životinjama nakon što je policija rekla da je na videu viđen u seksualnim odnosima s kućnim ljubimcem psom ovčarem.

Profesor kemijskog inženjerstva molio je policajce da ga ubiju - dok je govorio da su mu seksualni činovi pomogli da se "ispuše", kaže se u početnoj kaznenoj prijavi u lipnju.

Matsoukas je sada pogođen dodatnom grupom sličnih optužbi za druga djela u 55 video zapisa pronađenih na njegovim elektroničkim uređajima koji su zaplijenjeni na temelju naloga za pretres, izvijestio je Fox 43.

Uključivali su videozapise profesora koji je na snimkama sasvim gol osim skijaške maske na licu, kaže se u izjavi pod zakletvom koju je dobio Onward State.

Snimljen je kako masturbira na stolu za piknik, u jezeru u parku i u vozilima Odjela za očuvanje i prirodne resurse Pennsylvanije.

Matsoukas se također na snimkama može vidjeti kako se gol penje na stablo i ubacuje granu drveta, Tootsie Pop lizalicu i upravljačku ručku traktora u svoj anus, rekli su dužnosnici.

Optuženi perverznjak također je navodno vršio nuždu na javnim površinama državne šume Rothrock i u prostoru za održavanje, a osim toga razmazivao tjelesne tekućine po staklenom stolu u kampu za iznajmljivanje, objavio je Onward State.

Grubi snimci navodno su snimljeni u državnom parku Alan Seeger, četiri kampa za iznajmljivanje i dva privatna imanja okružena državnom šumskom zemljom, kaže se u izjavi pod prisegom koju je citirao list.

Matsoukas je optužen za po dvije kaznene točke za provalu i kriminalno ometanje posjeda, šest prekršajnih točaka za nepristojno izlaganje, dvije prekršajne točke za otvoreno razvratno ponašanje, dvije prekršajne točke za neuredno ponašanje i šest kratkih točaka za opscene geste.

Okružni sudac okruga Huntingdon Douglas Gummo pustio ga je u ponedjeljak uz neosiguranu jamčevinu od 50.000 dolara. Pripremno ročište zakazano je za 21. veljače.

Odvjetnik obrane Matt McClenahen rekao je Center Daily Timesu u poruci da bi bilo "neprimjereno da ovo komentiram u ovom trenutku izvan suda".

Okružni tužitelj okruga Huntingdon Dave Smith rekao je u ponedjeljak da se ne očekuju podizanja dodatnih optužnica budući da nisu pronađeni drugi videozapisi.

"Koliko ja znam, zadovoljni smo što je istraga dovršena u pogledu podizanja dodatnih optužbi", rekao je Smith.

Matsoukas — koji je stekao doktorat znanosti i bio je u Penn Stateu od 1991. — razriješen je dužnosti profesora i stavljen na dopust nakon uhićenja prošle godine.

Njegov status ostaje nepromijenjen, rekao je glasnogovornik sveučilišta za Onward State u ponedjeljak.

Osramoćeni akademik napisao je više knjiga, objavio desetke članaka u časopisima i osvojio najmanje tri nagrade za podučavanje.

U lipnju 2023. Matsoukas je navodno uhvaćen gol od struka prema dolje - osim čarapa i cipela - kako počinjava perverzne seksualne radnje sa svojim psom, kojeg je namamio da mu liže anus, u blizini kupaonica u državnoj šumi Rothrock.

Navodno se elektroničkim tabletom pokušao snimiti kako izvodi bludne radnje, a identificiran je preko North Face ruksaka koji je nosio, stoji u kaznenoj prijavi.

Kad su mu istražitelji rekli da misle da zna zašto mu pretražuju dom, Matsoukas je navodno odgovorio: "Gotov sam, mrtav sam" - i molio rendžere da ga ubiju

“Gotov sam, mrtav sam, ne razumijete, radim to da se ispušem”, kazao im je u očaju. „Što moram učiniti da te natjeram da me upucaš? Moram umrijeti." rekao je tada, piše New York Post.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 16:21