KAKVA POGREŠKA!

Policija vadila pištolj pred igračem Milana, pogledajte njihove izraze lice kada su shvatili o kome se radi

Talijanski mediji navode da je navedena snimka nastala 3. srpnja, kada je policija "zbog pucnjave tragala za ljudima afričkog podrijetla"

Incident u Milanu

 Twitter/

Navjerojatne scene stižu iz Milana. Naime, talijanska policija je tijekom jedne akcije napravila veliku pogrešku te je umjesto osumnjičenika usred ulice iz automobila na silu izvukla francuskog veznjaka Tiémouéa Bakayoka.

Bakayoko je inače igrač Chelseaja koji se trenutno nalazi na posudbi u Milanu, a talijanski novinar Tancredi Palmeri objavio je na svom Twitter profilu video koji prikazuje kako Bakayoka pretražuju naslonjenog na policijski automobil, dok dvoje službenika istovremeno na nišanu drži drugu osobu koja nalazila u vozilu iz kojeg je izvučen nogometaš.

"Šokantna snimka iz Milana, policija ga drži na nišanu jer su mislili da je netko drugi. Pogledajte kada jedan od policajaca svom kolegi objašnjava da to nije osumnjičeni, nego igrač Milana, a on na to uzvraća sa ‘Tko?!?‘", napisao je Palmeri u svojoj objavi.

Policija je ubrzo nakon toga pustila Bakayoka, a talijanski mediji navode da je navedena snimka nastala 3. srpnja, kada je policija "zbog pucnjave tragala za ljudima afričkog podrijetla".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. ožujak 2024 20:49