SKANDAL U AMERICI

Političar priznao aferu, ljubavnica otkrila medijima: ‘Seksali smo se u njegovom bračnom krevetu‘

Državni tajnik savezne države Alabame i član Republikanske stranke rekao je da se 2022. neće boriti za mjesto u Senatu SAD-a
John Merrill; Cesaire McPherson
 John Merrill/Facebook; Cesarie McPherson/Facebook

John Merrill (57), državni tajnik američke savezne države Alabame i član Republikanske stranke, priznao je da je svoju suprugu tri godine varao s 44-godišnjom pravnicom Cesaire McPherson, javlja Daily Mail.

Merrill je aferu s McPherson priznao nakon što je ona istu otkrila na online blogu National File.

Pravnica je na blogu detaljno opisala svoje susrete s Merrillom te navela da su se više puta seksali u njegovom bračnom krevetu te da je ona njihove odnose najmanje jednom snimila video kamerom.

McPherson je rekla da je ona inicirala vezu s Merrillom tako što mu se javila preko društvenih mreža. Prvo su se, kaže, dopisivali, ali je Merrill odmah dao do znanja da je zainteresiran za nešto više. Nakon nekoliko mjeseci dopisivanja, McPherson i Merrill počeli su si slati fotografije svojih tijela i "raditi stvari".

McPherson i Merrill počeli su se češće viđati u srpnju 2019. godine, a pravnica je rekla da je dva puta prespavala u njegovoj kući. "Spavala sam u krevetu njegove supruge i tamo smo se i seksali", otkrila je.

McPherson je za National File rekla i da je Merrill rasist te da se samo pretvara da voli Afroamerikance.

McPherson je u listopadu 2020. godine u javnost pustila i snimku 17-minutnog telefonskog razgovora koji je vodila s Merrillom. Dužnosnik iz Alabame rekao je da je čuo dio snimke te da nema izgovora za svoju aferu.

Na snimci se može čuti kako McPherson Merrilla pita je li njihov posljednji seks bio zaista posljednji. "Pa, bio je to prilično lijep dan", odgovorio joj je Merrill. "Je li to bio posljednji put", upitala ga je ponovno McPherson. "Navodno je", odgovorio joj je dužnosnik. Pravnica ga je potom neko vrijeme ispitivala o konkretnim seksualnim činovima u koje su se upuštali na brojnim lokacijama.

Dužnosnik iz Alabame je prvotno odbacio tvrdnje o aferi s McPherson, ustvrdivši da ga ona "proganja" i "uznemirava". Kasnije je, međutim, priznao da se s njom upustio u "neprimjerenu vezu".

Merrill je rekao da se zbog otkrivene afere neće kandidirati na izborima za Senat Sjedinjenih Američkih Država koji će se održati 2022. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:23