BUNGA, BUNGA!

Političarka je Berlusconiju organizirala lezbijski show?

Minetti je bivša stomatologinja koja je Berlusconiju sredila zube nakon što je napadnut u prosincu 2009. Ubrzo nakon toga dobila je svoje mjesto u parlamentu
 AFP

RIM - Nakon što je talijanska javnost ostala šokirana vijest da je Silvio Berlusconi plaćao maloljetne prostitutke što su doznali i milanski tužioci te to priopćili Parlamentu, novi detalji oko tajnog života talijanskog premijera izlaze na vidjelo.

Naime, istražitelji su otkrili kako je 74-godišnji Berlusconi uživao bio i u lezbijskim showima mladih djevojaka koje su se na njegovu želju znale odijevati u medicinske sestre ili policajke.

One su u njegovu vilu na privatne zabave dolazile na poziv političarke Nicole Minetti. Policija među dokazima navodno posjeduje i jedan telefonski poziv, piše Daily Mail .

- Minetti je bila tamo, s otkrivenim prsima i neprestano je ljubila Berlusconija. To je bio pravi bordel. Djevojkama su poklanjali prstenje i ogrlice - izjavio je neimenovani bivši policajac.

Inače, Minetti je bivša stomatologinja koja je talijanskom premijeru sanirala štetu na zubima nakon što ga je u prosincu 2009. godine u Milanu napao jedan muškarac te ga udario. Nedugo nakon toga Minetti je dobila svoje mjesto u parlamentu.

Talijanski list La Repubblica otišla je i korak dalje špekulirajući mogućnost da je ruski predsjednik Vladimir Putin dijelio djevojke s Berlusconijem. Naime, Putin je 25. i 26. travnja 2010. otišao u puluprivatni posjet talijanskom premijeru koji ga je ugostio u svojoj vili u Arcoreu u blizini Milana. Kako je u tome periodu Berlusconi imao aferu s tada maloljetnom Marokankom Ruby državno odvjetništvo istražuje s kojim su se djevojkama družili Putin i njegov talijanski kolega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 12:45