JE LI OVO NORMALNO?

‘Poljski Ken‘ ušao u kavez i prebio borkinju početnicu: ‘Borba‘ je završena nakon 40 sekundi nokautom

Djevojka, koja je ujedno počela trenirati tek prije nekoliko mjeseci, nije imala previše izgleda protiv njega
Poljski Ken
 Twitter/screenshot

U poljskoj MMA promociji "MMA VIP" nerijetko možemo vidjeti zanimljive i unikatne borbe, a ona između studentice Wiktorie Domžalske i Michala Przybylowicza, izazvala je brojne kontroverze, prenosi sportski portal Sport Bible.

Na MMA-VIP 3 PPV događaju, studentica i MMA borkinja Domžalska ušla je u oktagon protiv Przybylowicza, poznatijeg pod nadimkom "poljski Ken".

Djevojka, koja je ujedno počela trenirati tek prije nekoliko mjeseci, nije imala previše izgleda protiv ovog "borca" koji nema problem boriti se protiv suprotnog spola.

- Nemam ništa protiv borbe protiv žena. Nisam nikad bio jak, nisam dugo trenirao, ali vjerujem da sam dobar u borbi - rekao je pred meč.

Borba Domžalske i Michala trajala je kratko. "Poljski Ken" je slavio nakon 40-ak sekundi i tehničkim je nokautom zabilježio svoju prvu pobjedu u oktogonu.

Diljem društvenih mreža, mnogi su osudili "Poljskog Kena" te promociju "MMA VIP", jer to nije jedina borba tog tipa na tom događaju: borili su se Piotr "Mua Boy" Lisowski i Urszula Siekacz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:57