HIT NA TWITTERU

Polugola mladenka u tangama plesala u krilu mladoženji: ‘Zbilja? Pred svim tim ljudima?!‘

U jednom trenutku Rochelle je gurnula svoju obnaženu stražnjicu suprugu u lice, a zatim je i besramno sjela na njega
 Screenshot/TWITTER

Mladenka iz američke savezne države Floride, stanovita Rochelle, na vlastitom vjenčanju priredila je nesvakidašnji show koji će njezin suprug, ali i svi njihovi gosti vjerojatno pamtiti do kraja života. Naime, snimka s bizarnog svadbenog slavlja postala je viralan hit nakon što ju je jedna uzvanica objavila na Twitteru.

Na njoj se vidi kako dotična žena, odjevena u svjetlucavu haljinu potpuno otvorenih leđa (mnogi su kreaciju usporedili s - pregačom) i tange, zavodljivo pleše u krilu novopečenoga supruga. U koreografiji su joj se pridružile i djeveruše, a Rochelleino twerkanje izazvalo je dvojake reakcije na društvenim mrežama.

Dok se mladenka izvijala i trljala o mladoženju na taktove Beyoncéina hita "Dance for You", oduševljeni gosti vadili su svoje mobitele i sve snimali. U jednom trenutku Rochelle je gurnula svoju polugolu stražnjicu suprugu u lice, a zatim je i besramno sjela na njega. Plesna rutina nastavljena je i na pjesmu "Twerkulator" benda City Girls, a video je na Twitteru dosad pregledan više od 2,8 milijuna puta, piše Daily Mail.

- Je li to nevjesta?! - pitao je jedan korisnik Twittera, a drugi su se odmah nadovezali komentirajući kako je mladenkin nastup bio "sramotan" i "degutantan".

- Ples u krilu u rublju... Na vjenčanju... Pred svim tim ljudima??? Vjerojatno i pred djecom! Ne radiš to pred svojim najbližim prijateljima i obitelji! Bosonoga mladenka pokazuje svoje dupe - ovo je jedan veliki geto nered! - zaključili su tviteraši.

Ipak, bilo je i onih koji su stali u obranu "odvažne" Rochelle.

- Mladenka bi trebala moći raditi što god poželi na svoj veliki dan. Tužno je što se ne možete više zabaviti ni na vlastitom vjenčanju bez da vas drugi osude - napisali su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:01