SKANDAL U ENGLESKOJ

Popularni ragbijaš uhićen zbog silovanja 18-godišnjakinje, elitna prostitutka tvrdi: ‘Doveo ju je na trojac‘

Djevojku je upoznao u noćnom klubu u Manchesteru dok je slavila svoj 18. rođendan, a onda je odveo u stan prostitutke

Sandra Ntonya

 Twitter

Engleski međunarodni ragbi igrač (29) čije ime ne može biti objavljeno iz pravnih razloga, uhićen je u nedjelju ujutro pod sumnjom za silovanje, nakon čega je na slobodu pušten uz jamčevinu.

Uz njega je u istoj policijskoj akciji, u svom stanu u Manchesteru, uhićena i Sandra Ntonya (41), deklarirana elitna prostitutka koju se optužuje da je žrtvu drogirala kako bi pristala na seks.

Iako ime slavnog sportaša nije poznato, Ntonya je otkrila niz detalja o incidentu. Kazala je kako je igrač bio njezin klijent koji joj je plaćao za seks. Djevojku je upoznao u noćnom klubu u Manchesteru dok je slavila svoj 18. rođendan, a onda je odveo u stan prostitutke 'na seks u troje'.

Ntonya, koja inače svojim mušterijama seksualne usluge naplaćuje 160 funti po satu (gotovo 1500 kuna), kazala je kako nije htjela sudjelovati u realizaciji njegove ideje.

'Želio je da se uključim. No bila je noć i bila sam pospana pa sam ih samo pustila u slobodnu sobu', kazala je za Daily Mail i naglasila da je upravo ona nazvala policiju nakon što je u nedjelju ujutro zatekla djevojku kako jeca u spavaćoj sobi.

'Poznajem ga jer je moj klijent. Nazvao me i rekao: 'Imam curu'. Sljedećeg jutra našla sam jako uzrujanu djevojku koja nije shvaćala što radi polugola u tuđem stanu.'

'Plakala je i bila je u šoku. I ja sam bila u šoku i ljutita jer ju je doveo kod mene u takvom stanju. Jako je arogantan i misli da se može ponašati kako mu se sviđa', ispričala je Ntonya koja se otvoreno na društvenim mrežama hvali svojim vrhunskim klijentima, tvrdeći da su oni bogati poslovni ljudi, političari i sportske zvijezde visokog profila.

Tamo redovito objavljuje i seksi fotografije i videozapise.

Inače, Sandra Ntonya rodom je iz Malavija, a u Britaniju je došla 1996. godine sa suprugom od kojeg se u međuvremenu razvela. Imaju sina koji pati od niza teških zdravstvenih stanja, a prostitucijom se počela baviti kako bi preživjela nakon što ju je suprug napustio.

image

Sandra Ntonya

Amazon

O svojim seksualnim podvizima napisala je i autobiografsku knjigu pod naslovom: 'Confessions of a Justified Hooker', koja je objavljena 2019.

I ona je, kao i poznati ragbijaš, puštena na slobodu uz jamčevinu, a svoju krivnju poriče. Istraga je u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:50