I BOGATI PLAČU

Posinak bogataša koji je poginuo u Titanu muku muči: ‘Naslijedio sam milijune, a još uvijek ne mogu ništa povaliti...‘

Nije dugo trebalo da Briana Szasza drugi korisnici zaspu negativnim komentarima zbog očajničkog moljakanja za spoj

Brian Szasz

 FACEBOOK

Brian Szasz, posinak britanskog milijardera Hamisha Hardinga, koji je bio na potonuloj podmornici Titan, ne prestaje iznenađivati objavama na društvenim mrežama - sad se, prenosi Daily Mail, pohvalio kako će dobiti svoje nasljedstvo, ali još uvijek ne zna i točan datum kad će se to dogoditi.

Na Twitteru je, naime, napisao kako "sad ima milijuna na pretek", a jednom korisniku čak je napisao kako će dobiti "više nego što će dotični zaraditi u cijelom životu". U SAD-u mogu proći i do dvije godine prije nego što se izvrši isplata nasljedstva.

Szasz je nakon očuhove smrti nakratko deaktivirao neke od svojih profila na društvenim mrežama, no sad se vratio.

- I s milijunima na pretek, još uvijek ne mogu ništa povaliti... Uz sav taj novac, samo želim djevojku s kojom ću se družiti, molim vas! - požalio se na Twitteru, no bizarnu objavu kasnije je - izbrisao.

image

Brian Szasz

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nije dugo trebalo da ga drugi korisnici zaspu negativnim komentarima zbog očajničkog moljakanja za spoj.

- Jesi li siguran da si stvarno zapisan u toj oporuci - pitao ga je jedan.

Brian se našao na žestokom udaru kritičara i dok se još tragalo za podmornicom Titan. Tad je, naime, otišao na koncert benda Blink-182, a na Twitteru je neumjesno komentirao i objave OnlyFans modela. Jednoj, koja se predstavlja kao Brea, kraj fotografije na kojoj je dotična oskudno odjevena napisao je: "Mogu li sjesti na tebe?". A samo pola sata prije toga molio je pratitelje da se nastave moliti za njegovu obitelj i pronalazak njegova očuha.

Nakon tragedije, Szasz se ponovno oglasio na Twitteru ovim riječima: "Sve koji su bili ljubazni prema meni, vodim na turneju Taylor Swift u Los Angelesu!".

Pokojni Harding živio je u Dubaiju sa suprugom Lindom, a njegov posinak otkrio je kako živi u jednosobnom stanu u Idahu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 05:41