NIKAD PIJANIJI

POSLJEDICE PIJANKI S KIM JONG-UNOM Dennis Rodman završio na odvikavanju od alkohola

Bivši će košarkaš u posebnoj klinici provesti najmanje mjesec dana
 AFP

Nakon što su svijet obišle snimke njegova bizarnog ponašanja tijekom nedavnog posjeta Sjevernoj Koreji, bivši američki košarkaš Dennis Rodman (52) prijavio se u kliniku za odvikavanje od alkohola. 'Tamo je već gotovo cijeli ovaj tjedan, jako sam ponosan na njega', kazao je za CNN njegov agent Darren Prince.

Rodman bi na odvikavanju trebao provesti oko mjesec dana, a agent Prince kaže da se opijanju u posljednje vrijeme odao u tolikoj mjeri da mu se teško sjetiti da ga je ikada vidio u ovakvom stanju. 'Razgovarao sam s njim o tome, sjeli smo i dogovorili da treba ići na odvikavanje', kaže prince.

Ekscentrični je košarkaš nedavno u društvu nekolicine drugih bivših igrača NBA lige posjetio Pjongjang povodom rođendana sjevernokorejskog vođe Kim Jong-una. Uz utakmicu, koju je s ostalim igračima odigrao za obožavatelja košarke Kima, prisustvovao je razuzdanim pijankama.

Nakon jedne takve zabave dao je intervju CNN-u, u kojemu je vidno pijan urlao na voditelja i govorio da si je američki državljanin Kenneth Bae, zatočen u sjvernokorejskom zatvoru zbog navodnog pokušaja državnog udara, sam kriv.

Naknadno se u nekoliko navrata javno ispričao zbog svojih izjava i ponašanja, ističući kako su mu namjere bile najbolje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 13:50