STRAVA NA PERIFERIJI

POŠTAR JE OTEO 9-GODIŠNJAKA NA PUTU DO ŠKOLE Više od desetljeća dječaka skrivao u svome stanu i seksualno iskorištavao, a svi su mislili da je mrtav

 
 Profimedia, East2West News

Eduard Viktorovich Nikitin (42), koji je oteo osnovnoškolca i više od desetljeća ga držao kao seksualnog roba, dobio je 20 godina robije u strogo čuvanom zatvoru, izvijestile su RIA Novosti, a prenosi CrimeRussia.

Nesretni devetnaestogodišnjak je otkriven u rutinskom policijskom legitimiranju na ulici u Moskvi 2017. godine, a nestao je u dobi od devet godina. Njegova obitelj je mislila da je mrtav.

Kad su ga našli, mladić nije znao pisati ni čitati.

AN evil postman has been jailed for abducting a nine year boy and holding him as a sex slave for more than ten years. Monster Eduard Nikitin, 42, ruined the life of his victim who is never expected to recover from his ordeal, a Russian court heard., Image: 472789929, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, East2West News
Profimedia, East2West News

Poštar Nikitin je dječaka oteo na putu do škole i zatvorio ga je u svom stanu na moskovskoj periferiji. Nije mu dozvolio da s bilo kime razgovara i potpuno ga je isključio iz normalnog života.

Cijelo vrijeme ga je seksualno zlostavljao.

S njima je često bila i Nikitinova majka, koja je bila svjedokinja u slučaju.

Nakon godina provedenih u stanu i brojnih emocionalnih maltretiranja, Nikitin je tinejdžeru dozvolio da izlazi. No, on nije pokušavao pobjeći, a svoje porijeklo je zaboravio.

AN evil postman has been jailed for abducting a nine year boy and holding him as a sex slave for more than ten years. Monster Eduard Nikitin, 42, ruined the life of his victim who is never expected to recover from his ordeal, a Russian court heard., Image: 472789905, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, East2West News
Profimedia, East2West News

Nakon šokantnog otkrića susjedi su rekli da su redovito viđali Nikitina s dječakom, ali im ništa nije pobuđivalo sumnje da se radi o zločinu. Dječakovi prijatelji iz ranog djetinjstva policiji su ispričali da je on i prije otmice znao bježati od kuće jer mu je majka bila alkoholičarka koja ga je tukla.

Sudac je veliku kaznu obrazložio time da je mladićev život 'potpuno uništen i nikada se neće moći oporaviti od strahota koje je prošao'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 08:42