BRIAN LAUNDRIE

Potraga za najtraženijom osobom u Americi došla do kraja? ‘Pronašli smo ljudske ostatke‘

Lokalni liječnik i jedinica s potražnim psima pozvani su na mjesto događaja, priopćio je ured šerifa okruga Pasco
Gabby Petito i Brian Laundrie
 Tns/abaca/Abaca Press/Profimedia

Na istom području na kojem su pronađene osobne stvari Briana Laundrieja, zaručnika Gabby Petito koji je nestao prije više od mjesec dana, pronađeni su ljudski ostaci, piše NBC News.

Policijski dužnosnik kaže da je u rezervatu Carlton na Floridi pronađeno nešto nalik djelomičnim ljudskim ostacima na mjestu koje je prije bilo pod vodom. No nema potvrde da ostaci pripadaju Laundrieu.

U blizini je pronađen i ruksak, koji bi mogao pripadati Brianu.

Laundriejevi roditelji uputili su agente FBI -a i policiju North Porta na mjesto gdje su 'pronađeni neki predmeti koji pripadaju Brianu', navodi se u izjavi njihova odvjetnika, Stevena Bertolina.

'Chris i Roberta Laundrie jutros su otišli u eko-park Myakkahatchee Creek potražiti Briana', rekao je Bertolino.

'FBI i policija North Porta sinoć su obaviješteni o namjerama Brianovih roditelja i jutros su tamo sreli Chrisa i Robertu. Nakon kratke pretrage mjesta koje je Brian posjećivao, pronađeni su neki predmeti koji pripadaju Brianu. Policija sada temeljito pretražuje to područje.'

Lokalni liječnik i jedinica s potražnim psima pozvani su na mjesto događaja, priopćio je ured šerifa okruga Pasco.

Ulaz u eko-park Myakkahatchee Creek nalazi se oko pet milja sjeverno od kuće obitelji Laundrie.

Laundrie se smatra osobom povezanom s nestankom Gabby Petito.

Podsjećamo, njezino tijelo otkriveno je 19. rujna u udaljenom kampu Spread Creek u Nacionalnoj šumi Bridger-Teton u Wyomingu, a mrtvozornik je kazao da je udavljena.

Petito i Laundrie bili su na putovanju po zemlji, bilježeći svoja putovanja na društvenim mrežama, prije nego što se on vratio u dom svojih roditelja u North Portu na Floridi bez svoje zaručnice, priopćila je policija.

Laundriejevi roditelji rekli su istražiteljima da je njihov sin otišao u planine 14. rujna i da se nikada nije vratio, što je pokrenulo nacionalnu potragu.

Tijekom potrage za 22-godišnjom Gabby s Long Islanda, policija u Moab Cityju u Utahu objavila je video na kojem se vidi izbezumljena Petito nakon navodne svađe i tučnjave s Laundriejem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:01