JEDVA POBJEGLA

POTRESNA PRIČA 'Moj me dečko šest godina silio na prostituciju, na mene je slao 10 muškaraca dnevno, a onda me prodao'

 Ilustracija

Desetorica pripadnika međunarodne svodničke bande koja je hvatala djevojke i prisiljavala ih na prostituciju osuđeni su na višegodišnje zatvorske kazne zahvaljujući žrtvi koja je uspjela pobjeći i ispričati sve strahote koje je doživjela policiji.

Neimenovana Mađarica, čiji identitet nije objavljen iz pravnih razloga, imala je samo 20 godina kada je ušla u vezu s tada 24-godišnjim Jenom Buraijem. Nije bila ni svjesna da se zapravo spetljala sa svodnikom koji ju je, kada im je ljubav počela venuti, ubacio u svoj biznis iz kojega se nije uspijevala izvući čitavih šest godina.

Burai ju je prisilio na prostituciju, postala je njegova robinja koju je prebacivao iz bordela u bordel diljem Mađarske i Austrije.

Prije dvije godine prebacio ju je u Veliku Britaniju gdje je bila prisiljena seksati se s desetoricom muškaraca dnevno. Nakon nekog vremena, Burai ju je prodao kako bi poravnao račune s 38-godišnjim Mađarom Zsoltom Blagom, poznatom po nadimku Zmija, a koji je također bio dio svodničkog lanca.

Završila je u jednoj londonkoj javnoj kući, u kojoj ju je spomenuti Blaga u dva navrata silovao, a zatim je podvodio radi seksa s drugim muškarcima. U konačnici je uspjela preskočiti ogradu zdanja u kojem je bila zatočena te se javila policiji i ispričala tko je i što joj se proteklih godina događalo.

Kako piše Independent, Scotland Yard je pokrenuo istragu tijekom koje je uhićeno 11 osoba, uključujući Buraija i Blagu, a izvedene su i racije u 50-ak javnih kuća po cijeloj Britaniji. Razotkrivena je cijela svodnička mreža, koja je na seks prisiljavala najmanje 250 djevojaka.

Nedavno su Burai, Blaga i ostali uhićenici osuđeni - Burai je dobio šest godina i osam mjeseci, a Blaga 14 godina zatvora. Ostali su također dobili višegodišnje zatvorske kazne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 23:20