NJEMAČKA U ŠOKU

Povučeni učitelj optužen za ubojstvo i kanibalizam, Bild otkrio što je upisivao u google tražilicu

Osumnjičeni je uhićen nakon što su u parku proađene kosti. Na internetu je pretraživao ‘možeš li preživjeti ako odrežeš vlastiti penis‘
Žrtva Stefan T.
 Polizei Berlin

Njemačka policija uhitila je muškarca osumnjičenog za seksualno-motivirano ubojstvo nakon što su slučajni prolaznici zapazili kosti žrtve 8. studenog u parku na sjeveru Berlina, piše BBC.

Forenzičari su ustvrdili kako ostaci kostiju pripadaju 44-godišnjaku čiji je nestanak prijavljen prije dva mjeseca.

Psi tragači doveli su policiju do osumnjičenikovog stana u Berlinu, pišu njemački mediji, koji pripada 41-godišnjem profesoru matematike.

Policija je za berlinski tabloid BZ izvijestila kako su kosti bile 'potpuno lišene mesa' te kako postoje i drugi pokazatelji koji upućuju na to da je Stefan Trogisch bio žrtva kanibala.

Naime, osumnjičeni ubojica, imenovan samo kao Stefan R., posjećivao je ključne forume na internetu vezane uz kanibalizam, javlja njemačka novinska agencija DPA. Njemački Bild pak piše da je na internetu pretraživao 'možeš li preživjeti ako odrežeš vlastiti penis'.

Elektronički inženjer Stefan T. napustio je svoj stan prije ponoći 5. rujna, a nedugo nakon njegovi cimeri su prijavili njegov nestanak.

Istraga je otkrila kako su se dvojica muškaraca dopisivala na gay stranici za upoznavanje, što policiju navodi da su tim putem dogovorili i sastanak.

Osumnjičeni je dosad na sva pitanja odbio odgovoriti.

Njemački mediji ovaj slučaj uspoređuju sa slučajem Armina Meiwesa (44), kanibala koji je osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu 2006. godine. On je svoje žrtve, zainteresirane za kanibalizam, također upoznavao putem interneta. Ubojstvo koje je počinio je snimio, a tužitelji su otkrili kako je Meiwes ubio 43-godišnjaka iz vlastitog seksualnog zadovoljstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 19:49