UBOJSTVO I SAMOUBOJSTVO U BEOGRADU

POZADINA KRVAVE DRAME U AUTO-MOTO SAVEZU 'Izrešetao je čovjeka koji mu je spasio život! Kad je tajnica vidjela što se događa, skočila je kroz prozor'

 
 Facebook screenshot Kurir

Nakon što je danas poslijepodne u pucnjavi u Beogradu ubijen predsjednik Auto-moto saveza Srbije Mirko Butulija, Blic donosi nove detalje o tom događaju. Butuliju je, podsjetimo, na radnom mjestu ubio glavni tajnik te tvrtke Predrag Đurđev, s više hitaca iz pištolja, a potom je presudio i sebi.

Sve se navodno dogodilo kada je Butulija pokušao smiriti svađu između Đurđeva i jednog zaposlenika, no tada je došlo do pucnjave. Sve je čula Butulijina tajnica koja je pojurila do ureda svojeg šefa, no kad je vidjela što se događa, u panici je iskočila kroz prozor s prvog kata zgrade. Kako se radilo o visini od dva metra, ona nije ozlijeđena.

Blic piše i kako je Butulija prije dvije godine spasio život svojem ubojici. Navodno je tada Đurđev nakon jednog poslovnog ručka na splavu upao u vodu i počeo se utapati jer nije znao plivati, a Butulija je brzo uskočio u vodu i izvukao ga na obalu. Iz vode je pritom izvukao i njegovu torbicu, za koju mu je Đurđev vikao da ju mora naći.

'U torbici su bila tri pištolja. Svi smo bili šokirani. Međutim, u tom trenutku nitko se nije time bavio, već činjenicom da se Đurđev umalo utopio i da je spašen', ispričao je izvor za Blic, koji piše i da je Đurđev navodno imao čak desetak pištolja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 10:23