A ŠTO ĆE REĆI TATA?

Poziva na nuklearni napad na Britaniju, a LGBT zajednicu slao bi na frontu. Ovo mu je sin koji živi u Londonu

Daniil je diplomirao na prestižnoj školi Lomonosov u Moskvi, a živi i radi kao model na ‘raspadnutom Zapadu‘, u Londonu

Daniil Solovjov

 TWITTER

Lik i djelo Vladimira Solovjova već su svima dobro poznati - taj ruski propagandist i glavni trbuhozborac predsjednika Vladimira Putina oštro kritizira i napada LGBT zajednicu - štoviše, čak se za slanje njihovih članova na frontu u Ukrajinu. I dok Vladimir ne može podnijeti "raspadnuti Zapad", kako ga sam zove, njegov sin Daniil Solovjov (21) živi upravo na tom istom - Zapadu.

Naime, na društvenim mrežama pojavile su se fotografije Vladimirova najmlađeg sina koji radi kao model u Londonu. Daniil na nekima od njih pozira u ženskoj odjeći, s dugačkim, umjetnim noktima i šminkom na licu. Spomenute snimke, koje su postale viralne, nastale su kao dio reklamne kampanje za salon ljepote Vladislav Lisovets Office, piše portal Ukraine Today.

Podsjetimo, Solovjov stariji nedavno je pozvao na raketiranje europskih prijestolnica: "Berlin, Pariz, London i Bruxelles, jeste li spremni izgorjeti od naših raketnih napada? A po potrebi i od uporabe taktičkog nuklearnog oružja?".

Inače, Solovjov ima dva sina, obojica su vojno sposobna, ali nijedan nije u službi. Stariji, Aleksandr Solovjov (34), po zanimanju je redatelj, studirao je u Londonu, a trenutačno snima reklame u Ruskoj Federaciji.

Daniila je pak Vladimir dobio u trećem braku s manekenkom Elgom Sepp, koja je kći humorista Viktora Kokluškina. Daniil je diplomirao na prestižnoj školi Lomonosov u Moskvi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:03