STRAŠNA TRAGEDIJA

POZNATA IMENA STRADALIH U PADU HELIKOPTERA Osim Kobea i Gianne Bryant, poginuli supružnici Altobelli i njihova kći, košarkaška trenerica te pilot

John Altobelli, Keri Altobelli, Ara Zobayan i Christina Mauser
 FACEBOOK

U padu helikoptera u nedjelju u Calabasasu u Kaliforniji poginulo je devet osoba - među njima su legendarni košarkaš Kobe Bryant i njegova 13-godišnja kći Gianna.

Iako policija još nije službeno objavila imena stradalih, članovi obitelji pojedinih žrtava potvrdili su smrt svojih voljenih, objavio je u ponedjeljak CNN.

U stravičnoj nesreći živote su izgubila tri člana obitelji Altobelli - trener bejzbola na Orange Coast Collegeu John Altobelli (56) i supruga Keri te njihova kći Alyssa - ovu informaciju američkim medijima potvrdio je Johnov brat Tony.

Inače, Gianna Bryant i Alyssa bile su suigračice na Mamba akademiji.

Iza supružnika Altobelli ostali su još jedna kći i sin.

- Na terenu je bio čvrst i nepopustljiv, ali s druge strane, bio je jedan od onih ljudi s najvećim srcem... Brinuo se za svoje igrače, brinuo se za svoju školu - rekao je njegov brat Tony.

U padu helikoptera poginula je i Christina Mauser, privatna trenerica ženske košarkaške ekipe u Orange Countyju.

- Djeca i ja smo slomljeni... Izgubili smo našu lijepu suprugu i majku... Molimo vas da poštujete našu privatnost - napisao je Christinin muž Matt Mauser na Facebooku.

Također se doznaje da je letjelicom upravljao Ara Zobayan (50).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:21