POČELO SUĐENJE

Poznata influencerica organizirala bandu da ubije mlađahnog ljubavnika svoje majke? Razlog je - seks snimka

Mladić je bio u vezi s 45-godišnjakinjom, kad ga je ostavila prijetio joj je da će na internetu objaviti njihove snimke seksa

Influencerica Mahek Bukhari

 Instagram

Tik Tok influencerica Mahek Bukhari, 23-godišnja zvijezda društvenih mreža, na sudu je optužbi da je angažirala sedmeročlanu bandu kako bi ubila ljubavnika svoje 45-godišnje majku. Razlog poprilično bizaran - djevojka nije bila sretna što je majka u vezi s 21-godišnjim mladićem.

Mahek je majci Ansreen poslala poruku kako njen dečko Saqib Hussain "neće znati ni koji je dan". Hussain je imao, kako se moglo čuti na sudu u britanskom Leicesteru, trogodišnju vezu s djevojčinom majkom. Sukob je počeo kada ih je ona pokušala razdvojiti, a majka je svom ljubavniku zaprijetila da će objaviti njenu seks videosnimku kako bi ga ponizili na internetu, piše Daily Mail.

Porota je također imala priliku čuti kako je Hussain u noći ubojstva uvučen u zamku jer mu je djevojka rekla da dođe kako bi mu vratila novac koji je pozajmila. Sjeo je u automobil sa svojim prijateljom, 21-godišnjim Mohammedom Hashimom Iljazudinnom. U jednom trenutku primijetio je da ih netko prati.

Nazvao je broj hitne službe i rekao kako ga brzo vozilo prati te se zabija u njegov automobil. Ubrzao je krenula filmska potjera, a to je vozilo onda je udarilo u Saqibovu Škodu te ju bacilo s ceste. Pri tome su vozač i njegov suputnik na mjestu izgubili živote. Telefonska linija s pozivnim centrom policije još je bila otvorena kada se začuo jak udarac, a potom i vrištanje.

Mahek je optužena za dvostruko ubojstvo, a uz nju optuženi su i njezina prijateljica Rekan Karwan te Raeesa Jamala, koje se tereti da su sudjelovali u organizaciji. No uhićena je i njena majka, kao i prijateljica Natasha Aktar (22).

Četiri sata prije pogibije mladi Saqib pokušao je stupiti u kontakt s Ansreen, no ona nije htjela razgovarati, nakon što je on zaprijetio da će njihove seksi snimke poslati njenom suprugu, koji nije znao za aferu.

Hussainova obitelj na sudu je opisala da njihov pokojni sin nije štedio te je 24 godine starijoj ženi kupovao poklone, odvodio je na večere i u hotele.

Suđenje se nastavlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 14:27