PROFESIONALNA EGZEKUCIJA

POZNATI NOGOMETAŠ IZREŠETAN ISPRED SVOG DOMA Pistorius mu je više puta prijetio jer je vjerovao da je spavao s njegovim djevojkama

 
Marc Batchelor i Oscar Pistorius
 Profimedia

Policija Johannesburga potvrdila je kako je osoba izrešetana kišom metaka pored svog terenca u ponedjeljak poslijepodne Marc Batchelor, bivša nogometna zvijezda najvećih južnoafričkih klubova Kaizer Chiefs i Orlando Pirates.

Prema izvješću, nakon što su dvojica ubojica otvorili vatru ispred njegova doma u dijelu grada Olivedale, nogometaš je na mjestu podlegao ozljedama, javlja Daiily Mail.

Motivi napada još nisu poznati, no iz automobila ništa nije odneseno pa je policija potvrdila kako nije riječ o pljački već o hladnoj i brutalnoj egzekuciji, što potvrđuju i fotografije potpuno izrešetanog terenca s poprišta pucnjave.

Premda policija još nema nikakvih saznanja, poznato je kako je Batchelor ranije tvrdio kako mu je južnoafrički paraolimpijac Oscar Pistorius zaprijetio kako će mu slomiti noge jer je vjerovao da je spavao s njegovom tadašnjom djevojkom Samanthom Taylor.

Isto tako, tijekom poznatog suđenja Pistoriusu zbog ubojstva, kada je u ranim jutarnjim satima na Valentinovo 2013. godine četiri puta pucao iz revolvera kroz zaključana vrata toaleta u svojoj spavaćoj sobi u svoju tadašnju djevojku Reeve Steenkamp, navodno misleći kako je riječ o lopovu, Batchelor bi redovito tijekom postupka kao podrška sjedio uz obitelj ubijene Steenkampove.

Istraga o brutalnom ubojstvu južnoafričke nogometne zvijezde koji je trenutke najveće slave doživio 1995. kada je s ekipom Piratesa osvojio afričku CAF Ligu prvaka je u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 20:55