ODGOVOR NA GLASINE

PRAVA ISTINA O MCDONALD'SU?Napokon pokazali kako seproizvode njihovi hamburgeri

 Screenshot

Suočeni sa sve lošijom reputacijom u javnosti, najveći lanac brze prehrane na svijetu, McDonald's, pokrenuo je novu kampanju kako bi popravio imidž, ali i svojim konzumentima dočarao kako se proizvode njihovi hamburgeri.

Povodom te kampanje američki prehrambeni div otvorio je vrata televizijskim kamerama u tvornici u Kaliforniji, gdje su novinari na licu mjesta svjedočili proizvodnom procesu.

U tvornici koja dnevno obradi skoro 200 tona mesa radnici McDonald'sa su potvrdili da se njihovi burgeri rade od čiste govedine.

Osim što su otvorili vrata svojih tvornica, McDonald's će ovog tjedna u sklopu kampanje na društvenim mrežama pitanja i odgovore koje su im postavili njihovi konzumenti.

- Započinjemo putovanje pod nazivom'Naša hrana, vaša pitanja'. želimo otvoriti vrata i dopustiti našim kupcima da nas pitaju bilo što, a mi ćemo im dati odgovor - rekao je direktor za kvalitetu Rickette Collins.

S obzirom da McDonald's ima 35 tisuća restorana u svijetu, često se postavlja pitanje kako uspiju proizvesti ogromne količine hrane kako bi ih opskrbili. Zbog toga je redovito dovedena u pitanje njihova kvaliteta što se ovom kampanjom želi promijeniti.

- Ovo ne radimo zbog zarade nego kako bi naši konzumenti znali istinu o McDonald'sovoj hrani - rekao je brend menadžer Kevin Newell.

Ovim putem svatko tko želi može dobiti odgovor na pitanja u vezi njihovih burgera a koja su s vremenom postali mit. Tako je kompanija morala uvjeriti javnost da u njima nema ljudskog mesa te da govedina koju korist ne sadrži crve.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 20:17