JORDAN BELFORT

Pravi vuk s Wall Streeta premijeru Plenkoviću poručio kako se prodati na izborima: ‘Manje propisa, niži porezi!‘

Uoči regionalne konferencije ‘Prodajni mindset: The Wolf Strikes Again‘, otkrio je rovinjskoj publici što je potrebno za uspjeh

Jordan Belfort

 Weekend Media Festival/

Danas jedan od najpopularnijih svjetskih govornika o temama prodaje, poduzetništva i motivacije, a nekada broker i vuk s Wall Streeta, Jordan Belfort, podijelio je u petak po prvi puta svoje savjete i iskustva s hrvatskom i regionalnom javnošću. Na panelu The Good, the Bad and the Wolf, održanom u sklopu Weekend Media Festivala, Belfort se uključio izravnom video vezom iz Miamija, odgovarajući na pitanja uigrane ekipe iz Prodajnog mindseta, Vedrana Sorića i Saše Tenodija. Pred punom dvoranom Belfort je rovinjskoj publici poručio kako je najbolja investicija koju možeš napraviti investirati u sebe.

image

Vedran Sorić i Saša Tenodi

Weekend Media Festival/

‘‘Nije slučajnost što sam se izdignuo iz neuspjeha i nastavio svoj poslovni put, kada gledam unatrag, naučio sam i narastao iz svega onoga što sam radio kao mlađi‘‘, poručio je pravi vuk s Wall Streeta i dodao kako se sve može ‘‘dizajnirati‘‘ – kuća, auto, život općenito, ali za sve to su potrebni jasna strategija i svakodnevno ulaganje u sebe. Upravo te strategije, s konkretnim primjerima iz života, su ono što će, kaže, prenijeti publici. Odgovorio je i na pitanje što bi savjetovao predsjedniku Vlade RH ili ministru gospodarstva, kad bi ga angažirali kao konzultanta - kako da se ‘‘prodaju‘‘, odnosno kako da pobijede na skorim izborima.

‘‘Prvo bih istražio što ljudi u Hrvatskoj misle i osjećaju, s kojim se problemima susreću, koje su im bolne točke, s pitanjima kao kad prodajete kemijsku olovku. Obično su to teme kao što su bolje gospodarstvo, veći prihodi, niži porezi. Osobno se zalažem za manje propisa i niži porez, više nacionalističke zaštite granice i integriteta povijesti. To su emocionalni problemi, na njih bih se najviše fokusirao‘‘, istaknuo je Belfort.

‘‘Neovisno o tome što mislite da ću vas naučiti dolaskom u Hrvatsku, vjerujte da nećete biti razočarani‘‘, zaključio je na samom kraju i poručio kako je dolazak na konferenciju jedan od načina investiranja u sebe.

Podsjetimo, Belfort 17. studenoga dolazi u Zagreb, gdje će kao glavni predavač sve zaljubljenike u prodaju podučiti uspješnim prodajnim vještinama i tajnim trikovima. Djelić atmosfere koja očekuje publiku na konferenciji The Wolf Strikes Again, u zagrebačkom Mozaik Event Centru, mogao se osjetiti u Rovinju. Upravo je Belfortova kontroverzna prošlost, kada je zbog manipuliranja tržišta dionica kažnjen zatvorskom i novčanom kaznom, postala globalno poznata nakon uspješnog filma ‘Vuk s Wall Streeta‘, u kojem ga je 2013. utjelovio Leonardo DiCaprio, a film je zaslužio čak pet nominacija za nagradu Oscar.

image

Vuk s Wall Streeta

Mary Cybulski/Profimedia

Konferencija ‘‘The Wolf Strikes Again‘‘ jedan je od najiščekivanijih poslovnih događaja u regiji nakon 2007. i posjeta pokojnog Jacka Welcha, jednog od najpoznatijih menadžera 20. stoljeća, Zagrebu, ujedno i kruna Prodajnog mindseta, jedinstvenog koncepta evenata, edukacije i networkinga osmišljenog kako bi pomogao u unaprjeđenju prodajnih vještina, iza kojeg stoje iskusni predavači, komunikatori i edukatori Saša Tenodi i Vedran Sorić, uz podršku poznatog poduzetnika Ognjena Bagatina.

Trenutačna cijena kotizacije iznosi 359 eura, odnosno 79 eura za online sudjelovanje na konferenciji. Više informacija možete pronaći na prodajnimindset.com, a ulaznice je moguće kupiti na entrio.hr.

https://www.youtube.com/watch?v=bHfpdGJOpk0
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:05