DRAMA U BARU

Predao se muškarac koji je prijetio da će sve raznijeti: ‘Ako ovo gledate, to znači da sam uspio‘

Edin Begzić, koji je ispred poslovnice banke u Baru prijetio eksplozivom, predao se nakon razgovora s potpredsjednikom Vlade

Drama u Baru

 Facebook, Youtube

>>NOVO<< 14:58

Edin Begzić, koji je od jutros ispred poslovnice banke u ulici Maršala Tita u Baru prijetio da će aktivirati eksploziv, odlučio se predati, prenose Vijesti neslužbenu informaciju.

Prema saznanjima Vijesti, nakon razgovora s potpredsjednikom crnogorske Vlade Dritanom Abazovićem, Begzić se mirno predao policiji.

"Najvažnije je da se sve završilo mirno. Ovu su životne stvari. Idemo dalje", izjavio je Abazović za Vijesti.


Policija je evakuirala dio Ulice maršala Tita u crnogorskom gradu Baru zbog prijetnje jedne osobe eksplozivom, pišu tamošnji mediji.

Vijesti pišu kako je prethodno poslovnicu jedne banke ta osoba oblijepila natpisom "Vratite novac koji ste ukrali od radnika Primorke".

Iz policije je također potvrđeno da je muškarac zaprijetio da će aktivirati eksplozivnu napravu.

Evakuirana je zgrada u kojoj se nalazi poslovnica banke i dio ulice. Na mjestu incidenta je i vatrogasna jedinica.

Muškarac koji se predstavio kao Edin Begzić prethodno je dostavio medijima snimku s YouTubea, u kojoj je pozvao predsjednika i potpredsjednika Vlade, kao i predsjednika Skupštine, da pomognu u rješavanju situacije s bankom, tvrdeći da je radnicima nanijeta višemilijunska šteta.

Muškarac na snimci pokazuje dio improviziranih naprava za koje tvrdi da su eksplozivne.

- Banku ću držati pod kontrolom sve dok banka radnicima ne isplati novac koji je ukrala, sa zakonom pripadajućom kamatom za sve vrijeme koje su čekali. Sa sobom ću imati masku za suzavac i dim, pancirku, pištolj s mecima, Molotovljeve koktele i dvije improvizirane eksplozivne naprave na daljinski upravljač. Na improviziranim napravama bit će vrećice s čavlima ako dođe do eksplozije, rekao je na snimci.

Dodao je i da je on sin radnika Primorke.

- Spreman sam dati život za njih, rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 13:20