GLASNO VALENTINOVO

Preglasan seks skupo je koštao jedan par: Stigla policija, hotel selio druge goste u nove sobe, svoju su uništili

‘Preglasan‘ hotelski seks para za Valentinovo završio je pozivom policije i računom od 1000 funti odštete

Seks u hotelskoj sobi, ilustracija

 Denis Krashkin/Alamy/Alamy/Profimedia/Denis Krashkin/alamy/alamy/profimedia

Hotelska soba, romantika, vođenje ljubavi i posebni trenuci... Tako si je jedan par zamišljao proslavu Dana zaljubljenih, no njihovo glasno općenje odvelo je stvari u potpuno drugom smjeru... Jamie Boultbee i njegova partnerica Kaylie Hursthouse prepustili su se (pre)glasnim strastima u jednom hotelu, a sve je završilo tako da im je policija pokucala na vrata te su morali platiti račun u iznosu od 1000 funti nakon što je zbog njih osoblje hotela moralo preseliti goste u nove sobe.

Naime, gosti su se žalili da ne mogu spavati dok su njih dvoje bili posvećeni svojoj ‘pretjeranoj intimnosti‘ u jednom hotelu na Valentinovo. Čitava stvar završila je na sudu, gdje je otkriveno da je hotelska uprava ‘više puta upozorila‘ par zbog njihova ponašanja, a kako oni nisu prestajali, bili su prisiljeni pozvati policiju.

Boultbee i Hursthouse kažnjeni su s 1000 funti kazne za kazneno djelo i kompenzacijom nakon što su tri gosta morala biti premještena u nove sobe. Unatoč tome što su im je policija pokucala na vrata, policajci su dobili ključ da mogu ući. Kada su ušli u hotelsku sobu, zatekli su Hursthouse u alkoholiziranom stanju kako brblja, a primijetili su i oštećena vrata kupaonice.

Par se na kraju izjasnio krivim za kazneno djelo štete te je svatko od njih platio 500 funti kazne. Dio tog novca otići će ostalim gostima kojima je ovaj par uništio noć u hotelu.

Karen Eright iz policije potvrdila je da su zaprimili poziv iz hotela nešto iza ponoći 15. veljače. Noćno osoblje prijavilo je par koji je bio preglasan, a koji je više puta bio upozoren zbog svog neprimjerenog ponašanja.

"Policija je stigla u hotel. Unutra ih je pustio drugi gost kojeg je probudila buka. Noćno osoblje odvelo je policiju do problematične sobe kako bi razgovarali s ljudima koji su bili unutra smješteni. Policija je došla do sobe 25, gdje su se nalazili i bilo je jasno da stvaraju buku i ometaju druge korisnike hotela", ispričala je.

Kad je policija pokucala na vrata, prvo nije bilo odgovora, a onda su dobili ključ sobe i sami ušli unutra.

"Hursthouse je bila jako pijana i bazdila je na alkohol. Petljala je s riječima i bila je nesigurna na nogama. Boultbee je ležao u krevetu. Hursthouse je rekla da je razlog buke njihov grubi seks", izvijestilo je tužiteljstvo.

Iz hotela su priopćili da je hotelu pričinjena šteta u iznosu od otprilike 1000 funti. Od tog iznosa, 250 funti bi trebalo pokriti naknadu koju je hotel morao dati ljudima iz tri susjedne sobe.

Mike Kimberley, koji zastupa Boultbeeja na sudu, izjavio je da je njegov klijent, koji već ima 33 presude za 65 kaznenih djela, alkoholičar. "Mlada dama je vidjela da pati od depresije i mislila je da je dobra ideja odvesti ga na romantičnu noć u hotelu. Bili su totalno pijani, ljuti, što već", rekao je odvjetnik.

"Došao je upravitelj hotela. Bio je u potpunosti kooperativan i Boultbee mu je rekao da će podmiriti svu nastalu štetu. Sjeća se da je nogom udario vrata kupaonice. Hotelu se mora nadoknaditi šteta. Ispravno je da plati odštetu u iznosu od 500 funti", dodao je Kimberley i napomenuo da su njegovom klijentu ‘liječnici rekli da ako nastavi s dosadašnjim načinom života da bi mogao umrijeti u roku od dvije godine‘.

Mark Bromley, koji je zastupao Hursthouse, koja ranije nije bila osuđivana, također je rekao da njegova klijentica prihvaća novčanu kaznu. "Nažalost, ova planirana romantična noć uznemirila je ostale korisnike hotela. Klijentica također pristaje platiti naknadu za prouzročene probleme. Potrošili su gotovo 200 funti na ovaj dvodnevni odmor. Morali su svoj boravak skratiti zbog incidenta", rekao je odvjetnik.

Sudac je Boultbeeju dao uvjetni otpust od 12 mjeseci, dok je Hursthouse dobila šestomjesečni uvjetni otpust.

Osim navedenih 500 funti koje je svatko od njih morao platiti, također su morali podmiriti i 135 funti troškova te 26 funti dodatne naknade.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 06:47