I VOJNICI SU LJUDI

PREKRŠIO PROTOKOL DA USREĆI DJEČAKA Pripadnik engleske kraljevske garde četverogodišnjaku dao rođendanski poklon koji će pamtiti do kraja života

 Getty Images

Kad je jedan od pripadnika Coldstream Guards engleske kraljice u dvorcu Windsor uočio dječaka odjevena u repliku njihove uniforme odjednom se raznježio i nakratko mu ustupio svoje mjesto, što je bio najljepši rođendanski dar četverogodišnjaku.

Neposredno prije nego je ušao unutar dvorca, čuvar si je uzeo nekoliko sekundi i pozvao dječaka da mu priđe kako bi se zajedno fotografirali. Marshall Scott koji je slavio četvrti rođendan bio je oduševljen i čak kraljevski pozdravio, piše Yahoo.

'To nije uobičajeno', priznao je skupnik Paul Edden, čuvar koji je prekršio konvencije kako bi usrećio dječaka.

'Supruga i ja čekamo sina i sjetio sam se kako sam kao dječačić i ja stajao ispred dvorca u Edinburghu nadajući se fotografiji s vojnikom', ispričao je on London Evening Standardu.

'Primijetio sam Marshalla u našoj uniformi i vidjevši ga takvog osjetio sam ponos zbog onog što radim'.

Imogen Scott, Marshallova majka, oduševljena je onim što se dogodilo.

'Tako je sretan. Njegovi su se snovi ostvarili', rekla je, a dječačića koji 'salutira' zatim su fotografirale i skupine turista.

Majka je otkrila i da je skupina djevojčica otpjevala njezinu sinu 'Sretan rođendan', da mu je jedna obitelj kupila plišanog medvjedića u vojničkoj odori te da ih je skupnik Edden pozvao u posjet dvorcu, jednoj od službenih rezidencija kraljice Elizabete II.

Na Facebook stranici Coldstream Guards objavili su da čuvaju mjesto za Marshalla u obuci 2029. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 01:02