NESRETNA GEORGIA

PRETILU CURU IZ KUĆE VADILI KRANOM Ima 380 kg, tjedno pojede 20 kebaba, u sebe trpa čokoladu i Colu, završila je u bolnici...

Operacija spašavanja pretile djevojke, koja je prije nekoliko godina proglašena neslavnom titulom najdeblje tinejdžerke Britanije, stajala je oko milijun kuna
 Youtube

ABERDARE - Britanku tešku 380 kilograma morali su dizalicom izvlačiti iz stana u Aberdareu u Walesu da bi je odvezli u bolnicu. Operacija izvlačenja 22-godišnje Georgije Davis, kojoj je pozlilo, trajala je sedam sati, piše Daily Mail.

Čak 12 vatrogasaca je sudjelovalo u akciji, a da bi izašla, morali si razmontirati vrata i srušiti jedan zid. Također su napravili privremeni most koji je vodio na prvi kat gdje živi.

Ovo je drugi put da je djevojka ovako izlazila iz stana. Slična evakuacija je bila provedena 2012. kad su joj počeli otkazivati organi. No, tada se oporavila i čak je smršavila 50-ak kilograma u nekoliko mjeseci koliko je provela u bolnici.

Operacija spašavanja pretile žene, koja je prije nekoliko godina proglašena neslavnom titulom najdeblje tinejdžerke Britanije, stajala je oko milijun kuna.

Nesretna Georgia se počela debljati s pet godina kad joj je umro otac. Kasnije je nekoliko puta pokušavala smršaviti rigoroznim dijetama, ali bi se poslije još više udebljala.

U intervjuu prije tri godine otkrila je da može pojesti i više od 20 kebaba tjedno, a preko dana nekontrolirano jede čokoladu, grickalice i popije barem dvije litre Coca Cole.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 10:53