HOROR U BEOGRADU

PRETUČENA BEBA UMRLA U BOLNICI Otkriven identitet oca monstruma: 'Puno sam popio i pao mi je mrak na oči'

Nesretno jednogodišnje dijete imalo je teške ozljede abdomena i glave, a liječnici su se borili za njegov život cijelu noć
 Screenshot TV Pink

Jednogodišnja beba, koja je primljena u srijedu navečer u beogradski Hitni centar nakon što ju je pretukao otac, preminula je rano jutros unatoč višesatnoj borbi liječnika za njen život, javio je Telegraf.

Imala je teške ozljede jetre i slezene, prijelom čeone kosti i obostrani prijelom kostiju sljepoočnice. U bolnici je cijelo vrijeme bila i potresena 36-godišnja majka djeteta, koja s obitelji živi u Zemunu.

Ispričala je da je bebu istukao tata dok je on u prvoj verziji rekao da se igrao s njom tako što ju je bacao u zrak, ali mu je u jednom trenutku ispala iz ruku i pala na pod.

Otac monstrum K.K. (25) tek je nakon nekoliko sati ispitivanja na policiji priznao zločin, no rekao je da nije znao što radi.

- Pao mi je mrak na oči i tek na kraju sam shvatio šta sam napravio. Prije nego što se sve to dogodilo uzeo sam lijekove protiv depresije i puno sam popio, ispričao je otac, koji je u zadržan u pritvoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 12:15