STRAŠAN ZLOČIN

Prije nekoliko tjedana utopila im se 4-godišnja kći. U ponedjeljak je cijela obitelj pronađena mrtva

Policija je četiri mrtva tijela u kući u Teksasu pronašla nakon što su njihovi službenici odgovorili na poziv socijalne službe

Policija u Allenu (ilustracija)

 Joe Raedle/Getty Images/Profimedia/Joe Raedle/getty Images/profimedia

Roditelji Farman i Layla Sherwani te njihovo dvoje djece, sinovi Mateen (2) i Shaheen (12), u ponedjeljak su pronađeni mrtvi u gradu Allenu u američkoj saveznoj državi Teksas. Prema prvim policijskim izvješćima, tragedija upućuje na ubojstvo i samoubojstvo, a strašan zločin dogodio se nekoliko tjedana nakon što se djevojčica iz iste obitelji utopila.

Policija je priopćila kako su četiri mrtva tijela pronađena u kući nakon što su njihovi službenici odgovorili na poziv socijalne službe.

- Jedan stanar dva sata nije mogao doći do onih unutra. Nakon što su ostali članovi obitelji stigli u kuću, policija je pristupila i ondje pronašla četiri mrtve osobe - priopćila je policija, a prenosi NBC News.

Iz lokalne islamske udruge Allen, koja je identificirala četiri člana obitelji Sherwani, rekli su kako se četverogodišnja djevojčica iz iste obitelji prije tri tjedna utopila u bazenu.

Policijski narednik Jonathan Maness izjavio je kako detektivi misle da je spomenuto utapanje "bilo povod za počinjeni zločin".

Islamska udruga Allen u utorak je održala molitveno bdjenje za obitelj Sherwani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 13:30