DOBROTVORNI RAD

PRINC CHARLES DEMANTIRAO TIME 'Zaboravljeni princ' spremanje preuzeti kraljevski tron

Prema magazinu Time, princu Charlesu je puno draži dobrotvorni rad, za koji ima sve manje vremena jer mora odrađivati poslove koje je u prošlosti obavljala kraljica

Vječiti britanski prijestolonasljednik princ Charles, osetio je potrebu demantirati američki magazine Time, u kojem je opisan kao "kralj u zatvoru". Timeovi novinaru su razgovarali s pedesetak Charlesovih prijatelja i poznanika, i na temelju obavljenih intervjua u članku pod naslovom "Zaboravljeni Princ", zaključili kako je on oduševljen dobrotvornim radom i zaštitom okoliša, ali i nespreman jednom preuzeti kraljevski tron.

Kraljica ima 87 godina i sve teže obavlja svoje obaveze, tako da postoje izgledi da ju naslijedi Charles, međutim, on to radi izrazito nevoljko. Charlesu je puno draži dobrotvorni rad, za koji ima sve manje vremena jer mora odrađivati poslove koje je u prošlosti obavljala kraljica.

Uslijedio je demanti Charlesovog ureda, odakle je objašnjeno kako 65-godišnji prijestolonasljednik čitav život nastoji svojim radom pozitivno utjecati na poboljšanje života u Velikoj Britaniji. Drugim riječima, ipak je spreman postati kralj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:18