U SAMOIZOLACIJI

Princ Charles drugi se put zarazio koronavirusom, cijepljen je tri puta

Ne zna se je li princ nedavno vidio kraljicu, no potvrđeno je kako je njegova supruga Camilla na rutinskom testu bila negativna

princ Charles

 Tristan Fewings/POOL/AFP

Princ od Walesa pozitivan je na covid-19 i nalazi se u samoizolaciji, objavljeno je iz Clarence Housea u četvrtak na Twitteru. Charles je pozitivan rezultat dobio ujutro i odmah odgodio otkrivanje kipa Licoricije od Winchestera kojemu je trebao prisustvovati.

Princ i supruga Camilla, vojvotkinja od Cornwalla, u srijedu su bili na prijemu u Britanskom muzeju kako bi proslavili rad British Asian Trusta (BAT), gdje su se družili s drugim ljudima, piše BBC. Među uzvanicima su bili kancelar Rishi Sunak, ministar unutarnjih poslova Priti Patel i bivši nogometaš Liverpoola Ian Rush.

Ovo je drugi put da se 73-godišnjak zarazio koronavirusom - prvi put prijavio je blage simptome od covida u ožujku 2020.

Iz Clarence Housea su izvijestili kako je "Njegovo Kraljevsko Visočanstvo duboko razočarano što nije u mogućnosti prisustvovati otkrivanju kipa i da će nastojati odraditi svoje obveze što je prije moguće".

Princ Charles trostruko je cijepljen, ali nije poznato je li i ovaj put razvio ikakve simptome. Ne zna se ni je li princ nedavno vidio kraljicu Elizabetu II., no potvrđeno je kako je njegova supruga Camilla na rutinskom testu u četvrtak bila negativna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:54