PRIOPĆENJE BUCKINGHAMSKE PALAČE

Princ Filip nakon nesreće predao svoju vozačku dozvolu

 
Princ Filip vozi kočiju
 Profimedia, Backgrid UK

Princ Filip (97), suprug kraljice Elizabete II. odlučio je predati svoju vozačku dozvolu nakon sudjelovanja u sudaru krajem siječnja u kojem je jedna osoba ozlijeđena, objavila je Buckinghamska palača u kratkom priopćenju.

"Nakon pomnog razmatranja situacije, vojvoda od Edinburgha je odlučio da će dragovoljno predati svoju vozačku dozvolu", navela je palača.

Automobil princa Filipa je sudjelovao u nesreći i završio na boku u blizini imanja Sandringham. Princ nije bio ozlijeđen, ali je bio vidno potresen. Vozačica drugog vozila 28-godišnja žena, zadobila je površinske ozljede koljena, a njezina suvozačica (45), koja je bila s devetomjesečnim djetetom u automobilu, zadobila je prijelom zapešća.

EXCLUSIVE: These exclusive images show the overturned SUV  being driven by Prince Philip after it crashed.
The 97-year-oid royal was driving near to the familys Sandringham Estate when a collision occurred with another vehicle.
Reports said Queen Elizabeths husband was not injured in the crash but he is said to have been shocked and shaken by the incident.
A motorist took these images of the overturned vehicle by the side of the road.
17 Jan 2019, Image: 408280526, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Prevrnuti SUV kojeg je vozio princ Filip u sudaru

Deset dana nakon nesreće suprug britanske kraljice Elizabete II. uputio je "duboku ispriku" ženi ozlijeđenoj u automobilskoj nesreći. 97-godišnji princ, poznat po svo vatrenom temperamentu i jetkom humoru, povukao se iz javne službe u kolovozu 2017. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:34