NOVA ULOGA

Princ Harry našao posao u firmi iz Silicijske doline, vrijednoj milijardu dolara: Otkriveno što će raditi

O ovoj informaciji izvijestio je Wall Street Journal za koji je Harry prokomentirao svoj novi posao
 Doug Peters/Pa Images/Profimedia

Britanski princ Harry postat će dužnosnik tvrtke za životni trening i mentalno zdravlje BetterUp Inc., izvijestio je u utorak Wall Street Journal. Radi se o startupu iz Silicijske doline vrijednom milijardu dolara.

Očekuje se da će Harry u novoj ulozi sudjelovati u inicijativama poput odluka o strategiji dodjele dobrovoljnih priloga te će javno progovarati o temama povezanim s mentalnim zdravljem, navodi se u izvješću.

- Nije poanta u tome da otkrivamo što ne valja s nama, nego ono što nam se događalo tijekom našeg života i utjecalo na nas - kazao je Harry za Wall Street Journal.

- Često se zbog prepreka na koje nailazimo u društvu, financijskih poteškoća ili stigamtizacije ljudi ne mogu usredotočiti na svoje mentalno zdravlje sve dok ih se na to ne prisili. Želim da se odmaknemo od ideje da se morate osjećati slomljeno prije nego što zatražite pomoć - kazao je.

BetterUp nije zasad odgovorio na Reutersov zahtjev za komentar.

Ranije ovog mjeseca, televizijski intervju Oprah Winfrey s unukom kraljice Elizabete i njegovom suprugom Meghan Markle bacio je britansku monarhiju u njezinu najveću krizu od 1997. godine, odnosno smrti princeze Diane, majke Harryja i starijeg brata Williama.

Harry (36) i Meghan (39) postali su trn u oku monarhije još u siječnju prošle godine kada su objavili da će odstupiti od kraljevskih dužnosti i započeti novi život preko Atlantika.

Prošli mjesec Buckinghamska palača objavila je da su se Harry i Meghan odstupili s kraljevskih dužnosti te da će time izgubiti pokroviteljstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:36