SPREMA SE VJENČANJE

PRINC HARRY PREKIDA OSVAJAČKI NIZ I ŽENI SE Ako Cressida odluči da ipak nije premlada za brak...

Malo je moguće da će Cressida biti prva djevojka koja je odbila engleskog princa

Princ Harry odlučio je poslušati svoje srce, Cressida Bonas je prava i odlučio se njome oženiti. Prinčevi prijatelji otkrili su britanskom Telegraphu da Harry prekida svoj herojski osvajački niz i želi se smiriti sa svojom posljednjom djevojkom.

Ona je, kažu, konačno prebrodila svoje strahove od ulaska u kraljevsku obitelj i navodno počinju planirati put prema vjenčanju. Kao što smo imali priliku vidjeti iz primjera Kate Middleton i princa Williama, to je dug, zavojit i opasan put na kojemu bilo što može krenuti pogrešno.

Budući da Harry nije bilo koji plemić, nego član najmoćnije i najpoželjnije britanske kuće, Cressida Bonas s razlogom je strahovala. Ali hrabri riđokosi princ, pripadnik britanskih oružanih snaga koji je lani četiri mjeseca bio na fronti u Afganistanu, više ne priča ni o čemu, nego o braku i djeci.

Princ Harry sljedeće će godine napuniti 30., šest je godina stariji od krhke Cresside. Želi živjeti s njom do kraja života jer je jedina ljepotica neobuzdanijeg i slobodnijeg duha od “party princa”, kako zovu Harryja. Navodno se smrtno zaljubio čim ga je sestrična, Fergiena kći, princeza Eugenie, upoznala s Cressidom u svibnju 2012.

Odmah ju je počeo prositi i nastavio do danas, gotovo svaki dan.

Ali Cressida je ronila potoke suza, kažu njezine prijateljice, ona voli Harryja, ali misli da je premlada za udaju u 24. godini, za dužnost koja će joj oduzeti svaku privatnost i osobnu slobodu. Hoće li lijepa Cressida Bonas biti prva koja je odbila jednog engleskog princa da bi sačuvala svoju slobodu? To bi bila velika priča. Koje možda neće biti. Jer prema glasinama koje stižu od njihovih prijatelja, Cressida se zahvaljujući Harryjevu navaljivanju polako počinje privikavati na pomisao o vjenčanju. Sve se navodno preokrenulo kad se Harry vratio iz Afganistana, mjesecima su kontaktirali samo telefonom i kad su se ponovno sreli, romansa je procvala, ali na novi način.

Umjesto ludovanja po klubovima i noćnih letova privatnim avionom na egzotične otoke, Harry i Cressida počeli su provoditi večeri u kinu, s prijateljima, kući. I dalje su živahni, oči im se sjaje i vole plesati, uostalom Cressida je studirala ples na Sveučilištu u Leedsu i diplomirala na konzervatoriju Trinity Laban.

Njezna obitelj izravno je povezana s kraljem Edvardom VII., to su veseli, zabavni ljudi, boemi, i princ Harry ih obožava. Cressidina majka Lady Mary-Gaye Curzon bila je it-djevojka 60-ih. Cressidin otac, biznismen Jeffrey Bonas, treći joj je muž. Cressidina polusestra Pandora je dizajnerica accessoirea za Vivienne Westwood, polubrat Jacobi Anstruther-Gough-Calthorpe je zvijezda pola i playboy, polusestra Isabella s kojom je Cressida najbliskija,udala se za sina vlasnika Virgina Sir Richarda Bransona. Princ Harry kao da se rodio baš da bi bio dio te obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 08:29