STRADAO MOTORIST

PRINC HARRY ZA DLAKU IZBJEGAO TEŠKI SUDAR 'Ostao je potpuno šokiran kad je vidio policajca kako leti zrakom'

 AFP PHOTO/ADRIAN DENNIS / AFP PHOTO/ADRIAN DENNIS

LONDON Britanski princ Harry jučer je za dlaku izbjegao direktan sudar u kojem je Velika Britanija mogla ostati bez trećeg nasljednika u redu sukcesije (iza oca mu i starijeg brata). Policajac iz pratnje velškog kraljevića u punoj se brzini sudario s taksi vozilom i malo je nedostajalo da Range Rover, u kojem se nalazio princ, također ne udari u taksi.

Iako je policajac, nakon pada s motocikla, 'preletio' udaljenost od desetak metara, ubrzo je otpušten iz bolnice na kućnu njegu. Vozač taksija nije bio te sreće i zadržan je na liječenju, ali iz bolnice poručuju kako je pacijent u stabilnom stanju.









Princ Harry se za vrijeme nesreće nalazio u Range Roveru koji je vozio 50-ak metara iza motocikla. No, njegov vozač u punoj je brzini uspio zaobići sudionike prometne nesreće te vozilo zaustaviti na sigurnoj udaljenosti.

Svjedoci tvrde kako je Harry bio vidno potresen. 'Bio je to pravi šok za sve na licu mjesta, ali Harry je odahnuo kad je vidio da su policajci iz njegove pratnje odmah pohitali do unesrećenih i pružili im prvu pomoć', izjavio je očevidac nesreće za Daily Mail.

'Policija je bila sjajna. Odmah su krenuli u akciju, procijenili stanje unesrećenih i pomagali im sve do dolaska hitne pomoći', dovršava svjedok.

Nakon što su unesrećeni otpremljeni u bolnicu, prince Harry je produžio na Invictus igre – natjecanje ratnih invalida koje se ovih dana odvija u Londonu pod njegovim pokroviteljstvom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 16:16