DRAMA

Privedena osumnjičenica otela policajcima auto dok su ispitivali svjedoke, bježala im 23 minute

 
 Ilustracija / REUTERS, YouTube

Tridesettrogodišnja Toscha Fay Sponsler iz Teksasa vjerojatno je najgora noćna mora policijskim službenicima kojima se privođenje na terenu pretvorilo u potjeru od pune 23 minute u kojima su pokušali uloviti nju, ali i svoje službeno vozilo kojim je pobjegla.

Toscha je u subotu uhićena zbog krađe u jednom dućanu. Policajci su joj stavili lisice i priveli je u vozilo, stavili pojas na nju i otišli dalje pregledati ukradene stvari, istražiti slučaj i ispitati svjedoke iz dućana. Iako su cijelo vrijeme bili kraj vozila, u jednom trenu nisu se više fokusirali na nju, pa je Toscha mic po mic izvukla ruke iz lisica, prije toga se izvukla iz pojasa, a kad je shvatila da je nitko ne gleda progurala se na prednje sjedalo i počela voziti.

Snimke iz više kuteva pokazuju kako su policijski službenici krenuli za njom, jedan je čak uspio otvoriti vrata, no uhićena je stisnula po gasu i zbrisala. Potjera za njom trajala je čak 23 minute, dok je jedan policajac nije uspio skrenuti s puta i zabiti u drvo.

Izvukli su je iz vozila, srušili na pod i ponovno joj stavili lisice. Ovaj put su je odmah odvezli u lokalni zatvor. Jedan od službenika rekao je da je vozila i do 160 kilometara na sat, a vidio je i da je usputno pokušavala izvući zaključani pištolj iz vozila.

Sad je čekaju optužbe za krađu, posjedovanje teških droga, pokušaj bijega, nedozvoljeno otimanje službenog vozila i prijetnje smrtonosnim oružjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 22:46