DIVLJI TULUM

Procurila nova snimka udane finske premijerke, intimno je plesala i s rock-zvijezdom! Testirala se i na droge

Prsten je bio na ruci, ali ponašanje je odavalo sliku slobodne žene - rekao je jedan očevidac za finske novine Iltalehti

Sanna Marin

 Twitter Screenshot

Finska premijerka Sanna Marin u četvrtak je izjavila da je uznemirena zbog toga što su videosnimke njezina plesa i pjevanja na privatnim zabavama objavljene na internetu jer su namijenjene samo prijateljima.

Marin (36) je to rekla nakon što se dvominutni video njezina pjevanja i plesa s poznatim domaćim influencerima i umjetnicima proširio društvenim mrežama i finskim medijima u srijedu.

Isječci su izvorno objavljeni na privatnom Instagram računu. Marin, koja je u prosincu 2019. postala najmlađa čelnica vlade na svijetu, rekla je da je znala da je snimaju, ali nije mislila da će videozapisi postati javno dostupni.

"Ta su videa privatna i snimana u privatnom prostoru. Zamjeram što su dospjeli u javnost", rekla je Marin novinarima. Dodala je da ne zna tko ih je proslijedio.

Mnogi Finci izrazili su potporu mladoj premijerki zbog načina na koji spaja privatni život s visokom karijerom. No, list Helsingin Sanomat piše da je epizoda izazvala pitanja o njezinu prosuđivanju.

"Marin je možda postupila u dobroj vjeri, ali ovako lakovjerna ne bi smjela biti", napisao je list u uvodniku.

"Premijer može, u osjetljivoj situaciji, staviti oružje informacijskog rata u ruke onih koji bi željeli naštetiti Finskoj", piše list.

Marin je rekla da je video kompilacija isječaka iz dvije različite prigode od prije nekoliko tjedana. Rekla je da su ljudi na zabavama konzumirali alkohol, ali da se nitko nije drogirao, koliko ona zna.

"Samo smo se zabavljali, također na buran način. Plesala sam i pjevala", rekla je Marin, negirajući tvrdnje da su videa bili reklamni trik manje od godinu dana do sljedećih općih izbora.

Marin je u siječnju za Reuters rekla da su ona i njezine kolegice mlade ministrice bile mete čestog govora mržnje zbog svog spola i izgleda dok su bile na dužnosti.

U međuvremenu, na društvenim mrežama procurio je još jedna snimka na kojoj mlada premijerka prisno pleše s jednim muškarcem. Inače udana Marin u jednom noćnom klubu u 2.30 plesala je s Olavijem Uusuvirtom, inače rock pjevačem poznatim u Finskoj. Međutim, očevici kažu da to nije sve.

- Intimno je plesala s najmanje tri frajera. Poslije smo je vidjeli kako sjedi s dva različita muškarca. Bila im je u krilu i nježno ih je grlila. Naravno, to nam je dalo za razmišljanje je li naša premijerka još u braku. Prsten je bio na ruci, ali ponašanje je odavalo sliku slobodne žene - rekao je jedan očevidac za finske novine Iltalehti. Dodao je da je Marin ostala u klubu do 4.30.

Inače, Sanna Marin rekla je danas da je napravila test na droge te je ustvrdila da nikad nije koristila ilegalne supstance.

"Danas sam se testirala na droge i rezultati će stići tijekom tjedna", rekla je na konferenciji za medije. "Nikad u svome životu nisam koristila droge."

Marin je dodala da je njezina sposobnost da vrši dužnosti te večeri ostala nenarušena i da bi napustila zabavu da je te noći morala raditi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2022 16:10