IDEALAN MUŠKARAC

Procurile nove snimke Putinovog ljubavnog gnijezda: ‘Imam nekih nedoumica, ali ga volim...‘

Ako muškarac gleda drugu ženu i komunicira s njom, a ne sa svojom suprugom, to znači da se problem u braku već dogodio, rekla je

Alina Kabaeva

 Youtube Screesnhot/

U ožujku, ali prije 15 godina, ritmička gimnastičarka Alina Kabaeva (39) dala je televizijski intervju u kojem je priznala kako je Vladimir Putin (70) njezin idealan muškarac. S obzirom na to da svi svjetski mediji ovih dana pišu o luksuznom imanju u šumi u Valdaiju na kojemu Alina navodno živi s ruskim predsjednikom i njihovom tajnom djecom (navodno ih imaju najmanje dvoje), video je ponovno postao viralni hit.

Par nikad nije priznao vezu jer Putin tako želi, ali Kabaeva je prije 15 godina, kad su je intervjuirali školarci, jasno dala do znanja kako je ruski predsjednik čovjek njezina života. Iako ga nije spomenula imenom i prezimenom, nema sumnje da je govorila upravo o njemu, prenosi Daily Mail.

Alina je tad bila koketna 24-godišnjakinja, smatrali su je najpoželjnijom ženom u Rusiji, a Putin je imao je 55 godina.

Na pitanje je li uspjela upoznati svog idealnog muškarca, umirovljena gimnastičarka se nasmijala i odgovorila: "Jesam".

Školarci su je nastavili "rešetati": "Rekli ste da imate dečka. Zašto se ne žurite udati za njega, zar se bojite sreće? Tko je on?".

- Što se tiče straha... Ponekad sam toliko sretna da se bojim biti toliko sretna. Naravno da imam neke nedoumice... A tko je on? Pa sjajan je i vrlo dobar čovjek, jako ga volim - rekla je Kabaeva.

Kad su je pitali što mu je posljednje poklonila, otkrila je kako je u pitanju bio "jako lijep kaput s krznom". Putin je nedugo nakon toga viđen upravo u takvom kaputu.

- A biste li bili u stanju odvojiti muškarca od obitelji - zanimalo je dalje školarce.

- Mislim da ne... No dopustite mi da ovo podrobnije komentiram - život je kompliciran, pogotovo kad je riječ o oženjenom muškarcu. Ako muškarac gleda drugu ženu, komunicira s drugom ženom, a ne sa svojom suprugom, to znači da se problem u braku već dogodio i da u toj obitelji više ništa ne može biti dobro - objasnila je Alina. Podsjetimo kako je Putin u to vrijeme bio u braku s bivšom stjuardesom Ljudmilom, koja sad ima 65 godina. Par se razveo pet godina nakon što je Kabaeva dala ovaj intervju.

Šuška se kako su bivša gimnastičarka i ruski predsjednik u vezi barem od 2008. Tad je Putin ostavio ljubavnicu, bivšu čistačicu Svetlanu Krivonogikh (47), majku njegove kćeri Elizavete, koja sad ima 21 godinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:33