LOV NA MONSTRUMA

PROCURILI DETALJI PRONALASKA MALE MONIKE Mještanin je posumnjao da mu je netko provalio u vikendicu, zaputio se prema kući i imao je što vidjeti

 
 MUP Srbije, RTS screenshot

Dok se liječnici u bolnici u Nišu brinu o spašenoj djevojčici Moniki Karimanović, više od 800 ljudi i dalje traga za monstrumom koji ju je oteo prije devet dana.

Oteta djevojčica je pronađena u jednoj vikendici u selu Pasjača, u relativno dobrom je stanju i normalno komunicira. Odmah se javila mami i nakon toga je vozilom Hitne pomoći prevezena u Niš. Srpski mediji navode da joj je kosa ošišana.

- Najvažnije je da je ona živa. Rekli su mi da je dobro. Idem je vidjeti prvi put od otmice. Hvala svima koji su sudjelovali u potrazi i koji su nam pružali podršku - rekao je otac Robert za Kurir.

Srpska javnost, koja već danima budno prati potragu za Malčanskim frizerom, odahnula je nakon što je pronađena mala Monika, ali i dalje u jednom dahu prati lov na Ninoslava Jovanovića. Prema posljednjim informacijama, specijalci su mu za petama i pitanje je vremena kada bi mogao biti u lisicama.

U prilog toj tezi ide i priča Blica koji je objavio detalje pronalaska mlade Monike. Naime, policija je zamolila građane u tim krajevima da provjere svoje kuće i vikendice i upravo na dojavu jednog mještana iz sela Svrljuški Mirkovac, policija je stigla i zatekla Moniku.

Naime, čovjek je posumnjao da mu je provaljeno u vikendicu, a kada je krenuo prema kući, vidio je čovjeka koji bježi. Preplašen što je otkriven, Jovanović je skočio kroz prozor i dao se u bijeg.

Vlasnik vikendice ušao je u kuću i zatekao otetu djevojčicu i predao je policiji.

U međuvremenu, stigao je i prvi izvještaj liječnika. Dobre vijesti su da curica nije ozbiljnije ozlijeđena. Doktor Zoran Radovanović rekao je da Monika ima ogreborine po tijelu i nije životno ugrožena. Također, danas će i na ginekološki pregled, piše Blic.

- Svjesna je svega, komunikativna je i razgovara s psihologom. Ono što je najbitnije je da je Moniki potreban mir dok policija traži zločinca. Važno je da kod nas bude nekoliko dana, da joj se pomogne da preboli posljednjih deset dana - rekao je dr. Radovanović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:03