‘NAJEŽIM SE...‘

Profesionalna čistačica otkrila kojih 6 stvari nikad ne bi imala kod kuće, a gotovo ih svi imaju: ‘Riješite se ovog!‘

Još jedan predmet, za koji tvrdi da se naježi kad ga vidi, je drvena WC daska

Ilustracija

 Yulia Babkina/Alamy/Alamy/Profimedia/Yulia Babkina/alamy/alamy/profimedia

Libby Denney (28), profesionalna čistačica i vlasnica tvrtke Clean Up Company, na TikToku je otkrila šest stvari koje nikad ne bi imala u svom domu, uključujući i uređaj bez kojeg mnogi ne mogu zamisliti svoj život.

@thecleanupcompany Things i wouldnt have in my home as a professional cleaner ? let me know if you want more #cleaning #homedecor #cleaninghacks #fyp #viral ♬ Good Vibes (Instrumental) - Ellen Once Again

Čišćenjem kuća bavi se više od deset godina, a otkrila je da u svom domu ne koristi perilicu suđa. Nakon dugog dana čišćenja, mnogi su pretpostavili da je ručno pranje posuđa posljednje što želi raditi. No stručnjakinja za čišćenje tvrdi aktivno izbjegava korištenje perilice.

- Ovo će biti malo kontroverzno, u kući imam perilicu posuđa koju nikad ne koristim jer se toliko zaprlja da ju je teško očistiti i radije koristim kantu vruće vode, rekla je Libby na snimci.

Snimku je naslovila "Stvari koje ne bih željela u svom domu kao čistačica" i podijelila je sa svojih 110.000 pratitelja.

Oko rubova stroja primijetila je tvrdokornu prljavštinu i pozvala svoje pratitelje da umjesto uređaja koriste samo kantu vode.

- Nakon što operem suđe, na stalku za sušenje ga prelijem kipućom vodom. Za nekoliko minuta suđe će se osušiti i biti sterilizirano tako da vam ne treba perilica, kaže čistačica.

Na viralnoj snimci podijelila je i drugih pet stvari koje izbjegava. Apsolutni minus dobile su drvene radne ploče za koje tvrdi da nakon nekoliko mjeseci postanu užasno prljave. Na popisu su se našle i samostojeće kade iz kojih se jako teško čisti, a osim toga skupljaju i puno prašine.

Još jedan predmet, za koji tvrdi da se naježi kad ga vidi, je drvena WC daska. - One samo skupljaju prljavštinu i bakterije, ako imate drvenu dasku - riješite je se i kupite plastičnu. Iduće na listi našle su se crne spiralne slavine koje dodaju estetskoj vrijednosti, ali ih je istovremeno jako teško očistiti.

Na kraju, pozvala je pratitelje da se riješe roleta.

- Sigurna sam da će se mnogi složiti sa mnom, rolete su sakupljači prašine i to je sve što rade, rekla je Libby.

Otkako je objavljena, snimka je prikupila 86 tisuća lajkova, a više od tisuću ljudi podijelilo je svoje mišljenje. Najviše njih je pohitalo u obranu perilica za suđe.

- Ja ne bih mogao živjeti bez svoje perilice posuđa. Spriječeno je toliko svađa oko toga tko je na redu za pranje suđa, život je s perilicom mnogo lakši, napisao je jedan od komentatora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. prosinac 2023 13:06