SEDMORKA IZ VENEZUELE

PRONAĐENA UKRADENA KAMERA MISICE Uhićena banda pljačkaša koji su ubili nju i supruga

U pljačkaškom napadu sudjelovalo najmanje 11 ljudi, a četvero je u bijegu
 Facebook

Sedmero ljudi uhićeno je zbog ubojstva popularne glumice i bivše missice Venezuele, Monice Spear i njezinog supruga koje se odigralo pred očima njihove petogodišnje kćerke. Ključnu ulogu u otkrivanju osumnjičenih imala je Monikina ukradena digitalna kamera, kazao je šef venezuelanske krim policije.

Jose Gregorio Sierralta izjavio je kako je kamera pronađena tijekom pretraživanja doma jednog od uhićenih zbog ubojstva te dodao kao ih taj pronalazak doveo do bande koja je na motorima vrebala vozače na dijelu autoceste u blizini luke Cabello. Monica Spear i Thomas Henry Berry išli su na odmor u Caracas kada im je oštar predmet probušio gume na automobilu.

Sierralta ja kazao kako je vođa kriminalne bande 32-godišnjak poznat pod nadimkom Fat Danilo, među uhićenima, a da je u pljačkaškom napadu sudjelovalo najmanje 11 ljudi, te da je četvero u bijegu.

Među uhićenima je i jedan 19-godišnjak za kojeg se smatra da je ubio bračni par, no oružje još uvijek nije pronađeno. Sierralta je kazao kako je šef bande opskrbljivao mlađe članove oružjem i drogom.

Spear i Berry bit će sahranjeni danas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 07:35