MISTERIOZNI SLUČAJ

PRONAŠLI LEŠ MADELEINE? Britanska policija prekapa područje blizu nestanka djevojčice

Sedam godina nakon nestanka tada trogodišnje djevojčice Madeleine McCann u portugalskom ljetovalištu Praia da Luz, Scotland Yard planira u to mjesto poslati detektive kako bi prekopali zemlju u blizini apartmana u kojem je boravila prije nego što je nestala.

NOVI DETALJI O NESTANKU MADELEINE MCCANN Policija traži smrdljivog pedofila s govornom manom

Vjeruje se kako ovu odluku nisu uzrokovala nova saznanja, nego su dio policijske rutine koju prakticiraju britanski detektivi kada su u pitanju neriješeni slučajevi.

Tijekom pretrage policija će uz pomoć radarske opreme tražiti mjesta na kojima je zemlja ranije prekopana, ali cilj im je i pronaći nove dokaze koji su možda promakli portugalskoj policiji.

Prijatelj obitelji McCann izjavio je kako policija ne traži tijelo, nego žele odbaciti moguće scenarije i pronaći nove informacije.

- Svugdje okolo će biti kopači pa će prizor izgledati dramatično. Roditeljima će to biti jako emocionalan period. Neka područja je portugalska policija davno trebala pretražiti kako spada,a li top nije uradila - rekao je za Mirror neimenovani izvor.

Roditelji nestale djevojčice, Gerry i Kate, neće putovati s policijom u Portugal, ali njen otac je izjavio kako se njih dvoje još uvijek nadaju da se sve sretno završiti.

- Postoje novi dokazi i nastavit ćemo se nadati sretnom ishodu. Jednog dana ćemo saznati što se dogodilo - rekao je otac Madeleine McCann koja bi danas imala deset godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 12:23