NEVJEROJATAN SLUČAJ

Pronevjerila milijun eura iz tvrtke, lažirala vlastitu smrt, no na kraju ju je odala - pudlica!

I prevarantičini roditelji sudjelovali su u ovoj bizarnoj priči tvrdeći kako im je kći poginula u prometnoj nesreći u ožujku 2020.
divovska pudla
 Ilustracija/Mariano Garcia/Alamy/Alamy/Profimedia

Njemačka prevarantica (47), koja živi na Mallorci, lažirala je vlastitu smrt, ali njezin pokušaj prijevare raskrinkao je njezin kućni ljubimac. Žena, koju je uhitila španjolska policija, sumnjiči se da je pronevjerila oko milijun eura iz njemačke tvrtke za solarnu energiju u kojoj je radila, izvijestila je novinska agencija DPA, a prenosi BBC.

Kad su privatni detektivi, koje je angažirala oštećena tvrtka iz Rostocka na sjeveru Njemačke, počeli "njuškati" po društvenim mrežama, otkrili su kako dotična gospođa ima neobičnog ljubimca - divovsku pudlu, a upravo ta informacija na kraju je i dovela do njezina uhićenja.

Naime, istražitelji su 47-godišnjakinju locirali u luksuznoj vili u Santa Ponçi nakon što su spazili muškarca koji je šetao njezinu pudlicu, pasminu koja baš i nije često viđena na otoku.

Nijemica je puštena da se brani sa slobode nakon što je priznala da je lažirala vlastitu smrt i platila jamčevinu.

I prevarantičini roditelji sudjelovali su u ovoj bizarnoj priči tvrdeći kako im je kći poginula u prometnoj nesreći u ožujku 2020. godine. Policija je otkrila kako je žena zapravo i dalje živjela na Mallorci koristeći se lažnim osobnim dokumentima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 20:31