IZNENADNA ODLUKA

Proslavljeni srpski tenisač upisao se u Vučićevu stranku, uslijedilo vrijeđanje: ‘Pa što ti to treba?!‘

Tipsarević je profesionalni tenis igrao od 2002. do 2019. godine te je u tom periodu osvojio četiri ATP turnira

Janko Tipsarević i Novak Đoković

 Antonio Ahel/Ata Images/Profimedia/Antonio Ahel/ata Images/profimedia

Srpska napredna stranka (SNS) objavila je u utorak da joj pridružio 38-godišnji bivši srpski tenisač Janko Tipsarević.

- Proslavljeni tenisač Janko Tipsarević postao je član naše SNS obitelji. Dobro došao, majstore! Zajedno u nove pobjede! - objavio je SNS na svojoj službenoj internetskoj stranici te uz objavu priložio i dvije fotografije na kojima se može vidjeti kako tenisač popunjava pristupnicu za članstvo u stranci.

SNS je istu informaciju objavio na svojim profilima na društvenim mrežama Twitter i Instagram.

Očekivano, reakcije na Tipsarevićevu odluku bile su podijeljene.

"Smeće", napisao je jedan korisnik na Twitteru. "Pih, mladić koji je zalutao", dodala je druga korisnica. "Čekamo sad narednih par dana da vidimo što je dobio", nadovezao se treći korisnik. "Janko u financijskim problemima očigledno", ustvrdio je četvrti korisnik.

Nemali je broj korisnika pozdravio Tipsarevićevu odluku s povicima "dobro došao", "tako je ljudino", "Janko ulazi u pravi tim" te "bravo Janko".

"Hajde što si prodao bulju pod stare dane, nego što si se ukrcao na brod koji tone. E moj Tipsareviću", napisao je jedan korisnik Instagrama povodom SNS-ove objave. "Za koliko eura", dodao je drugi korisnik. "Janko, što ti ovo treba?", ustvrdio je treći korisnik.

Kao i na Twitteru, na Instagramu je objavljeno sijaset pozitivnih komentara o Tipsarevićevu potezu. "SNS je izbor svih koji Srbiji žele dalji razvoj i napredak! Zajedno smo jači!", rekla je jedna korisnica. "Pravi izbor", nadovezao se drugi korisnik. "Srbija zove! Bravo", ustvrdila je treća korisnica.

SNS trenutno vodi aktualni predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, a SNS je okosnica vladajuće koalicije u Narodnoj skupštini Srbije.

Tipsarević je profesionalni tenis igrao od 2002. do 2019. godine te je u tom periodu osvojio četiri ATP turnira. Najbolji plasman na ATP-evoj ljestvici - 8. mjesto - ostvario je 2. travnja 2012. godine. U karijeri je zaradio 8.616.024 američkih dolara. Bio je član momčadi Srbije koja je 2010. godine osvojila Davis Cup.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:39