‘SPASILA BOŽIĆ‘

Prva dama potezom oduševila Ameriku: ‘Hvala, konačno ne trebam terapiju. Nakon Melanije mi je trebala‘

Jill Biden pohvalila se dekoracijama u Bijeloj kući, a reakcije Amerikanaca su podijeljene

Jill Biden

 Daniel Leal/AFP

Američka prva dama Jill Biden pohvalila se na društvenim mrežama božićnim drvcem i ukrasima u Bijeloj kući. Neki su njezine dekoracije odmah počeli hvaliti, a drugi su imali poneke zamjerke.

Jill Biden objavila je na službenom Twitter profilu fotografiju visokog božićnog drvca koje je bilo ukrašeno bijelim kuglicama, golubicama i lampicama.

"Kakav prekrasan kontrast u usporedbi s bivšom administracijom, hvala prvoj dami", "Elegantno i prekrasno, drago mi je da je onaj horor od prijašnje ekipe završio", "Hvala vam što ste spasili Božić", "Prekrasno", "Hvala vam što ste okitili Bijelu kuću na način da nam nije potrebna terapija nakon što vidimo vaše ukrase" - glasili su neki od komentara koji su pohvalili rad prve dame SAD-a.

Mnogi od njih su se prisjetili neobičnih crvenih ukrasa Melanije Trump koji su im bili 'katastrofalni' i podsjećali na 'krvave fontane'.

No, bilo je i onih nezadovoljnih dekoracijama Jill Biden...

"Gdje su boje? Izgleda kao ogromno drvce na kojem su samo lampice", "Ok je, ali mu nedostaje boja. Malo crvene dodajte da ima života", "Melania je imala prekrasne božićne ukrase. Možda joj to nije bio omiljeni zadatak, ali bilo je ukusno i lijepo. A kritičari su je udarali sa svih strana. Ovo je pak neukusno s*anje koje ni trgovine u kojima je sve po 1 dolar ne bi stavile", glasili su neki od negativnih komentara na društvenim mrežama.

Jedna od korisnica Twittera podijelila je fotografiju predsjedničkog para Kennedy i napisala da joj 'nedostaju normalne božićne dekoracije'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 02:19