CIJENA PRELJUBA

Prva dama Valerie u divljačkom napadu ljubomore razbijala palaču, konačna šteta čak 3 milijuna eura!

Francuski tabloid Closer, koji je otkrio preljubničku aferu francuskog predsjednika Francoisa Hollandea, u najnovijem broju otkriva kako su se oko eventualnog povratka Valérie Trierweiler u Elizejsku palaču sukobili klanovi, od kojih neki ni po koju cijenu ne pristaju na njezin povratak.

No, magazin tvrdi kako Valérie Trierweiler još nije izrekla svoju posljednju riječ te kako se ni po koju cijenu ne misli tako olako odreći ni statusa prve dame, ni čovjeka s kojim dijeli život posljednjih desetak godina. Unatoč činjenici da je javno osramoćena i ponižena, zbog čega je doživjela emocionalni šok, a neki spominju i proživljeni živčani napad te pokušaj samoubojstva, Valérie je odabraniku Hollandeu spremna oprostiti nevjeru, sve zaboraviti i krenuti dalje.

Magazin Closer također otkiva spekulacije prema kojima je na dan Hollandeova priznanja višemjesečne veze s francuskom glumicom Valerie u divljačkom napadu ljubomore u potpunosti uništila predsjednikov ured u Elizejskoj palači. Time je prouzročila navodnu štetu vrijedne državne imovine od tri milijuna eura. Prema jednom anonimnom pismu koje se pojavilo na internetu, Valérie je u napadu bijesa bacala na pod vrijedne vaze, satove i umjetnine koje pripadaju skupocjenoj Nacionalnoj kolekciji.

U međuvremenu je informacija o divljačkom razbijanju Valérie Trierweiler kategorično opovrgnuta.

Nakon Carle Bruni, još je jedna bivša prva dama stala u obranu digniteta Valérie Trierweiler. Danas 80-godišnja Bernadette Chirac, supruga bivšega francuskog predsjednika Jacquesa Chiraca koji je tijekom predsjedničkog mandata također bio poznat kao veliki zavodnik, uputila je ovih dana Valérie Trierweiler pismenu potporu. Bernadette Chirac u pismu joj je poručila kako suosjeća u njezinoj tuzi, misli na nju i kako je sigurna da će se sve ovo ubrzo riješiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:30