VILA HORORA

Prvi pogled u jazbinu notornog pedofila: Fotografije gole Ghislaine, masažni stol i mačak s erekcijom

Svjedokinja ‘Jane‘ svjedočila je prošlog tjedna da ju je sada pokojni seksualni predator Epstein zlostavljao u ‘sobi za masažu‘

Ghislaine Maxewll, Jeffrey Epstein i njihova vila u Palm Beachu

 Profimedia, Sudske Fotografije

Na suđenju Ghislaine Maxwell, kćeri pokojnog britanskog medijskog magnata Roberta Maxwella, koja je optužena da je mamila i pripremala maloljetne djevojke kako bi ih ozloglašeni američki milijarder Jeffrey Epstein mogao seksualno zlostavljati, tužitelji Južnog okruga New Yorka objavili su nove dokazne fotografije iz vile na Floridi koja je navodno bila poprište zločina.

Jedna od fotografija prikazuje sobu s mramornim zidovima u kojoj se nalazi jedan masažni i jedan mali crni stol nad kojim visi crno-bijeli portret osuđenice koja u rukama drži terijera.

image
Južni okrug New Yorka
image

Ghislaine Maxwell

Državno odvjetništvo/Palm Beach

Naime, više svjedoka posvjedočilo je da je Maxwell nekoliko godina 1990-ih i ranih 2000-ih imala 'Yorkieja' po imenu Max, prenosi New York Post.

U istoj prostoriji, koja je smještena uz glavnu spavaću sobu i kupaonicu, nalazi se i kada s bizarnim kipom mačke sa spolovilom u erekciji.

image
Južni okrug New Yorka
image
Južni okrug New Yorka

Svjedokinja identificirana pod pseudonimom 'Jane' svjedočila je prošlog tjedna da ju je sada pokojni seksualni predator Epstein zlostavljao u 'sobi za masažu' na višemilijunskom imanju dok je imala između 14 i 16 godina.

- Izgledalo je kao golemi garderobni ormar. I bilo je jako mračno - prisjetila se žena.

Slike, snimljene tijekom policijske racije na imanju u Palm Beachu također prikazuju glavnu spavaću sobu, zajedno s krevetom s baldahinom te bijelim kaučem.

image
Južni okrug New Yorka
image
Južni okrug New Yorka

Tu su i slike bazena, u vezi čega je dugogodišnji pazikuća Juan Alessi posvjedočio da je često znao viđati nebrojene mlade žene u toplesu kako se druže s Epsteinom i Maxwell.

Alessi je na sudu rekao da je u nekoliko navrata pronašao 'veliki dildo' dok je čistio Epsteinove odaje nakon takozvanih 'masaža'. U pletenoj košari u Maxwellovom ormaru u kući bile su i druge seksualne igračke i pornografija, kazao je na suđenju.

Nekoliko žena je navelo da ih je Epstein, a ponekad i Maxwell, seksualno zlostavljao tijekom takozvanih masaža, što je uključivalo i seksualne igračke.

image
Južni okrug New Yorka
image
Južni okrug New Yorka
image
Južni okrug New Yorka

Narednik Michael Dawson u petak je u sudnici rekao da su policajci tražili stolove za masažu, ulja i seksualne igračke, kao i časopise i korespondenciju, kada su upali u kuću.

Video racije prvi je put objavljen u kolovozu 2019., nakon Epsteinovog samoubojstva koje se dogodilo iza rešetaka dok je čekao suđenje zbog optužbi za seksualnu trgovinu.

Snimka od sat vremena prikazuje detektive koji istražuju Epsteinove navodne seksualne odnose s maloljetnicima kako naoružani ulaze u vilu - i otkrivaju jezive slike mladih djevojaka u oskudnoj odjeći.

image

Ghislaine Maxwell

Državno odvjetništvo/Palm Beach

Nakon Epsteinovog samoubojstva, Maxwell je optužena za vrbovanje i zlostavljanje četiriju maloljetnih djevojaka s Epsteinom u SAD-u i inozemstvu od 1994. do 2004. Odbacila je optužbe, a njezini odvjetnici tvrde da je Maxwell žrtveno janje jer se više Epsteina ne može osuditi za zločine.

Epsteinovo prostrano imanje kupio je programer Todd Michael Glaser za 18,5 milijuna dolara, a vila je kasnije srušena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 12:17