TABU TEMA

PUTIN U VATRENOJ VEZIS UGLEDNOM RUSKOM GIMNASTIČARKOM? Konačno priznao: 'Ludo sam zaljubljen'

 AFP/Getty Images

Privatni život Vladimira Putina tabu je tema u ruskim medijima. No, danas ga je jedan novinar na godišnjoj predsjedničkoj konferenciji za medije upitao ima li vremena za suprotni spol. 62-godišnji Putin je odgovorio: 'Naravno da imam'.

Putin je novinarima potom priznao kako je zaljubljen, te da je netko zaljubljen u njega, ali odbija otkriti identitet misteriozne partnerice.

Ruski predsjednik službeno živi usamljeničkim životom nakon lanjskog razvoda od supruge Ljudmile s kojom je bio u braku punih 30 godina.

Ipak, Moskvom već godinama kruže glasine kako je Putin u dugogodišnjoj vezi s bivšom gimnastičarkom Alinom Kabajevom.

Kad su se takve glasine prije šest godina prvi put pojavile u javnosti, u to vrijeme oženjeni Putin žestoko ih je demantirao izjavivši kako nema vremena za 'one koji sa svojim slinavim nosovima i erotskim fantazijama zadiru u tuđe živote'.

Novinarima je sad ispričao kako ga je nedavno jedan prijatelj upitao nešto slično. 'Prijatelj iz Europe, veliki glavonja, nedavno me upitao: 'Slušaj, imaš li ljubav u svom životu?'

Upitao sam ga: 'Kako to misliš?', na što je odgovorio protupitanjem: 'Voliš li nekoga?'. Odgovorio sam potvrdno.

'Voli li taj netko tebe?', upitao me prijatelj na što sam opet odgovorio potvrdno. Tada je vjerojatno zaključio kako sam potpuno podivljao i prije nego je iskapio vodku, dodao: 'Hvala Bogu. Sve je u redu'.

Sve do sad, u Kremlju su odbijali raspravljati o Putinovom privatnom životu te sve češćim glasinama kako ima drugu, tajnu obitelj.

Inače, Putin ima dvije odrasle kćeri iz braka s bivšom suprugom, ali njih se dvije nikad ne pojavljuju u javnosti.

Ruski predsjednik tvrdi da je ostao u dobrim odnosima s Ljudmilom te da se redovno viđaju.

'Djecu da i ne spominjem. Viđamo se često, ali ne onoliko koliko bih to volio. Ipak, sve je u redu.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. ožujak 2023 10:22